Klirit - Pleksiglas - Polikarbonat

Lokacija: Kruševac (Srbija, Kruševac)
Kategorije: Materijali za zastakljivanje - polikarbonat
Stanje: Novo
Garancija: Nije nevadeno

Tekst oglasa

Mogućnost besplatne isporuke za veće poručene količine – ukoliko ste u prilici da lično preuzmete polikarbonatne table, dobijate poklon bon sa 5% popusta na planiranu kupovinu.

Vršimo uslužno rezanje tabli prema Vašim dimenzijama – usklađujemo ih sa već postojećim odrescima, budući da ne vršimo odreske manjih dimenzija od fabričkih, celih tabli. Potrudićemo se da shodno Vašim željama iznađemo odrezak najpribližniji Vašem zahtevu, kako bi otpadak bio što manji, samim tim i ukupna cena.

Režemo isključivo pravougaone oblike. Nemamo tehničke mogućnosti za oblikovanjem, savijanjem i formiranjem uglova, kao i bušenjem rupa.

U ponudi su 3 i 4mm debljine vrhunskog pleksiglasa dostupnog u providnoj i mlečno-beloj verziji (opal). Proizvođač polikarbonata je ArlaPlast, Švedska. Fabričke dimenzije tabli pleksiglasa su 2.05 x 3.05m

Činjenice: gotovo nesalomiv u normalnim uslovima, poseduje izvanredna optička svojstva i temperaturne performanse, upola težine stakla.

Providan 3mm CENA: 2400din/m2

Opal 3mm CENA: 2600din/m2

Providan 4mm CENA: 3200din/m2

Opal 4mm CENA: 3400din/m2

Mogućnost slanja putem usluga brze pošte, pružaoc istih je kurirska služba Royal Express. Troškove transporta i eventualne prateće usluge brze pošte snosi isključivo primalac. Neophodno je da primalac bude fizički u mogućnosti da preuzme paket od strane kurirske službe.

Vremenski opseg dospeća paketa koji su klasifikovani kao „ gabaratni” (faktor dimenzija/težina) je u rasponu od 3 do 5 dana.

Mogućnost besplatne isporuke za veće poručene količine – ukoliko ste u prilici da lično preuzmete klirit, dobijate poklon bon sa 5% popusta na planiranu kupovinu.

Objavljen:

Cena: 2.400,00 din

Ovaj oglas više nije aktuelan!