Tajmer KOMPLET Za Ta pec i druge aparate do 7kw

Lokacija: Bečej (Srbija, Bečej)
Kategorije: Električne i TA peći
Garancija: 2 godine
Stanje: Novo

Tekst oglasa

NOVO U PONUDI 3900DIN TROFAZNI I 3550DIN MNOFAZNI SA MEHANIČKIM TAJMEROM 1GOD GARANCIJE

Automatizacija TA peći, itd.   
Monofazni i trofazni tajmeri za TApeći i druge uređaje snage do 7kw

Na tajmeru naštelujete vreme paljenja i gašenja ta peći, obično se namesti noću od 23-07 po jeftinijoj tarifi(4 puta je jeftinija nego preko dana), uključite ta peć u uređaj, a uređaj uključite u priključnicu na zidu. svako veče uređaj se uključuje u zadato vreme, tako da vi više nemate obavezu uključivanja ta peći.

Rukovanje je lako i jednostavno. Na satu postoje mali crni dugmići sa spoljne strane brojeva koje gurnete na dole da bi zadali vremenski period koliko će tajmer biti uključen, a trenutno vreme podesite okretanjem kruga do crnog trougla u smeru strelice koja se nalazi na sredini sata. Sa strane je prekidač koji služi da tajmer upalite ili podesite na vremensko paljenje-gašenje. Na taj način je sve podešeno i peć može samostalno da radi.

Tajmer funkcioniše tako što se vaš uredjaj napaja preko sklopke koja može da izdrži 7kw i sva struja ide preko sklopke, a vremenski starteri samo pokreću sklopku i za to im je potrebno jako malo energije.

Na ovaj način nema opterecenja instalacije i ne može da dodje do havarije kao npr u slučajevima kada imate monofazne TA peći i jednostavno ih uključite u vremenske startere te na taj način dodje do grejanja ili topljenja istih jer nisu predvidjeni za velika opterećenja.

Ako želite da preko dana, preko sobnog termostata radi ventilator, izveden je sa strane uređaja monofazni kabel-potrebno je da povežete unutar ta peći ventilator da se pali preko sobnog termostata-ako niste sigurni najbolje je da pozovete nekog električara.

Tako je ta peć potpuno automatizovana, vaše je samo da odaberete na položaj termostata na peći, i da namestite sobni termostat na željenu temperaturu.

Na uređaju se nalazi jedna kontrolna sijalica za indikaciju kada uređaj radi.

Maximalna snaga tajmera za monofaznu-trofaznu ta pec ili neki drugi uređaj je 7kw.

Mesečna ušteda je oko 1000 dinara.

Cena trofaznog tajmera je 3900din, a monofaznog 3550 din. A po vašoj želji ima i veliki izbor digitalnih  starter-satova

Broj za narudzbe 069/1988166

Obnovljen:

Cena: 3.000,00 din