Auto kamera kamkorder

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)
Kategorije: Ostalo
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Ako želite snimiti svoj put od tačke A do tačke B te to kasnije negde objaviti ili pokazati prijateljima i porodici, to naravno možete, izbor je na vama. Ono što snimate možete pratiti na IPS LCD zaslonu sa zadnje strane koji je dijagonale 2,2 inča i koji je osjetljiv na dodir. Kamera snima u FHD rezoluciji od 1920 x 1080 tačaka te takođe treba spomenuti u širokom uglu od 70-90 stepeni.
Jedna od glavnih namjena ove kamere za automobile je snimanje mogućnih saobraćajnih nezgoda koje vam mogu pomoći na sudu.  
Ovu auto kameru možete postaviti na prednje vetrobransko staklo za šta će vam poslužiti usisna čašica (Suction cup) koja se takođe nalazi u kutiji s auto kamerom. Isto tako, dobićete i standardni punjač za automobile koji spajate na mini USB ulaz.

Kamera je četvrtastog dizajna i kompaktnih dimenzija od samo 67 x 50 x 26 milimetara, a sadržaj snima na micro SD memorijske kartice do kapaciteta od 32 GB i to u AVI formatu. Isto tako, mogu snimati i fotografije, zatim kružni video (kad se napuni micro SD kartica snima ispočetka).
Potpuno je novo-neotpakovano. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.  

 

Obnovljen:

Cena: 2.500,00 din