Ring svetlo za sminkanje 20-inčni Profi

Lokacija: Novi Beograd (Srbija, Beograd)
Garancija: Nije nevadeno
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Prsten LED lampica sa mačjim ušima Ring Light RK-45 je neobična i moderna lampa namenjena kreiranju visokokvalitetnih fotografija lepote, za sticanje pravilnog i lepog lica prilikom snimanja, kao i za dobijanje neobičnog odsjaja u očima modela u obliku prstena. Ovaj jedinstveni model prstenaste lampe ima oblik mačje glave, tako da će ukrasiti vaš kozmetički salon ili sobu blogerke. Prstenasta lampa je lagana i napravljena je posebno za prevoz sa jednog mesta na drugo. Ovo svetlo uglavnom koriste profesionalci, poput šminkera, fotografa, kozmetologa i blogera.
Cat Ring Light RK-45 opremljena je 408 SMD diodama, primetno je da su "uši" lampe takođe osvetljene diodama. Moguće je podesiti svetlost i temperaturu u boji. Snaga lampe 65 vati, što je vrlo pristojno za ovu vrstu modela. Ove kvalitete su važne, jer mnogim fotografima je potrebna strogo određena boja da bi stvorili određenu fotografiju. Naravno, nesumnjiva prednost su dimmeri instalirani direktno na kablu za napajanje i na lampi, koji vam omogućavaju da podesite svetlost i sjaj ove prstenaste fluorescentne lampe.
Lagano podešavanje svetline i temperature sjaja pomoću dugmadi na zadnjoj strani lampe - Osvetljenost od 0-100%, a tonalitet svetlosti od tople žute (dnevne) do hladne reguliše se posebnim dimmerima -
3 vrste temperaturnih uslova u boji: topla, hladna, neutralna -
Podešavanje nagiba omogućava vam da rotirate lampu za 180 ° , uz mogućnost fiksiranja u željenom položaju. -
Kompletna sa tri držača za telefon koji odgovaraju većini pametnih telefona u širini od 5,2 do 10,5 cm
Temperatura u boji: 3000-6500K  
Dimmable: DA  
domet: 10 metara
Snaga: DC 220V, 50 / 60Hz
Prečnik prstena: 19 "- 49,5 cm (spoljni), 30 cm (unutrašnji)
Ugao rotacije: 0-360 stepeni
Paket uključuje:  
Profi Led ring svetlo za slikanje i šminkanje 50cm 20inc
3 drzaca za telefon
Adapter
Podesivi stalak
Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogradu ! !
Slanjem Brzom Postom

 

Obnovljen:

Cena: 9.500,00 din