OPREMA ZA IGRAONICU/VRTIĆ

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Kvalitetna oprema iz Nemacke (EIBE) prodaje se u kompletu, ali može nesto i pojedinačno da se uzme. Sa ovom opremom mozete da napravite kompletan vrtić/igraonicu za decu!

OPREMA SADRŽI: 60 stolica, 3 hoklice, 10 kvadratnih stolova, 1 pravougaoni sto, 6 elipsastih stolova, 4 garderobera za decu sa klupicom, 1 ormarić za ruksake - pokretni, 2 komode otvorene sa policama, 1 komoda sa vratima, 1 komoda sa vratima, fiokom i policama, 2 komode male, 20 kreveta, 1 krevet na rasklapanje, 30 dušeka za krevete, 28 posteljina komplet – jastuk, jorgan, čaršav, navlaka za jastuk, navlaka za jorgan, 1 ormara za ostavljanje dušeka i posteljine, 1 ormarić sa nogama sa zavesom , 2 ormarića velika sa nogama plus luk za povezivanje ormarića, dva niža ormarića sa nogama plus luk koji ih povezuje , server kolica, 1 platična komoda u boji, podmetači za jelo, plastični lego za pod, korpa sa lopticama, drvene igračke – autići, vozići, avioni, tepih sa aplikacijama saobraćaja, 3 velike slagalice za pod – brojevi, veliki dušek sa osam jastučića, topli pod slagalica, 3 odela za decu, klupa za ljuljanje sa dve ljuljaške sa strane za dvorište, 2 plastične podloge za hodanje za dvorište, ljuljaška – drvo- metal.

Za decu je posebno važno da su u zdravom okruženju, svakako da im je oprema od drveta pogodnija i zdravija za odrastanje od opreme od plastike. Plastika zna da sadrži vrlo štetne materije.

Obnovljen:

Cena: 3.420,00 EUR

Ovaj oglas je istekao!