AdBlue emulator Nat pro5 10u1 NOVO

Lokacija: Zemun (Srbija, Beograd)

Tekst oglasa

##### Ad BlueNat pro5 10u1 ### BEZ PROGRAMIRANJA ####
####NIJE POTREBAN NIKAKAV SOFTVER ####

NOVA VERZIJA, POBOLJSANA!  
Cena AdBlue tečnosti ili urea se sipa u posebne rezervoare i samim tim je dodatni trošak za svakog prevoznika. Potrošnja adblue tečnosti je različita od proizvođača do proizvođača tih vozila, kao i troškovi upotrebe iste.
Upotrebom AdBlue emulatora , vozilo prestaje da troši datu tečnost a samim tim smanjuje troškove prevoza i dodatna skupa održavanja sistema. Tako da je veoma isplativa zamena u odnosu na cena adblue tečnosti. Pojavom adblue emulatora je počela nova era u elektronskom premošćavanju SRC siistema.  
Uvođenjem SCR tehnologije se pojavila i tecnost AdBlue.  AdBlue  je neškodljivi sintetički rastvor.  On se koristi za redukciju štetnih izduvnih gasova u teretnim vozilima sa Euro 4, Euro 5 kao i Euro 6 dizel motorima. AdBlue je netoksičan i ekološki prihvatljiv proizvod svrstan u klasu najnižeg stepena opasnosti za vodenu sredinu.  Adblue tečnost je 32,5 procentni vodeni rastvor uree koji nije otrovan, niti zapaljiv.

NIJE POTREBNO DA AdBlue SISTEM BUDE ISPRAVAN
100 % PROVERENO RADI
Na vama je da odlučite samo šta želite, a mi ćemo vam to obezbediti.
Kod nas su svi uređaji provereni i testirani. Garancija.
Prodajom Ad BlueNat emulatora se bavimo već više godina i naši pro5 emulatori se nalaze na preko 500 vozila različitih proizvođača.
Ad BlueNat pro5 je uređaj spreman da preusmeri rad vaseg AdBlue sistema i NoX senzora na kamionima koji su opremljeni EURO 4/5 katalizator sistemima , čak i sa oštećenim AdBlue SCR sistemom. Ad BlueNat je jednostavan za instalaciju .
1. Samo ga priključite na kamion ili autobus.
2. Ad BlueNat će premostiti AdBlue sistem i odmah prestaće korišćenje AdBlue tečnosti i premosti će NoX senzore .
3. Bez ikakvog gubitka snage motora ili bilo kog upozorenja na instrument tabli i u dijagnostičkom sistemu.
4. Ad BlueNat pro5 ne menja bilo koji od podešavanja trajno . Da se vrati na prvobitna podešavanja kamiona, samo isključite Ad BlueNat pro5.

 

Napomena: Uz kupljeni uređaj dobijate fabričko uputstvo i ne snosimo odgovornost za  eventualna ne slaganja.  U slucaju ne uspele ugradnje nemožemo prihvatiti povrat robe.


-Svi uređaji su testirani i 100% ispravni.
-Ne vršimo uslugu ugradnje kupljenih uređaja.

Za sve nedoumice i za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju a dodatne informacije oko svakog proizvoda možete naći i na našoj stranici
FB STRANICA- chipobddijagnostika i adblue-rs

Pogledajte i ostale nase oglase. . .

Obnovljen:

Cena: 80,00 EUR