"Vila Emerald", luksuzan Penthouse!!!

Lokacija: Adamovićevo naselje (Srbija, Novi Sad, Novi Sad)
Ulica i broj: Servo Mihalja 18
Sobnost: Četvorosoban i više
Kvadratura: 181m2
Stanje objekta: Novogradnja
Grejanje: Kombinovano
Nivo u zgradi: 2. sprat

Dodatne informacije

Terasa, Lift, Internet, Telefon, Klima

Tekst oglasa

"Vila Emerald", luksuzan petosoban penthouse u rezidencijalnom objektu koji se gradi na Adamovićevom naselju, u ulici sa veoma niskom frekvencijom saobraćaja. 

Objekat se sastoji od svega 3 stambene jedinice (po jedan stan na etaži) i 3 garaže, sa pripadajućim dvorišnim prostorom. Osnovni koncept vile je da svaki stan bude zasebna celina u smislu potrošnje i merenja, spratne visine 2.80m. 

Fasadni sendvič zidovi, kompletno opremanje enterijera je na vrhunskom nivou, opis proizvođača i opreme možete videti u prezentaciji koja je u prilogu. 

Kompletne instalacije integrisane u sistem pametne kuće "Oblo Living" , koji obezbeđuje sigurnu i jednostavnu upotrebu i kontrolu svih potrošača i uređaja u stanu, kao i bezbednosnog sistema, sistema nadzora objekta. 

Grejanje na toplotne pumpe, kombinovano sa podnim i sistemima "Fan Coil", koji mogu biti u plafonskoj ili zidnoj izvedbi.

Planirani ekstenzivni zeleni krovovi, sa prelepim dvorišnim uređenjem, upotpuniće ugođaj stanovanja svakog od članova domaćinstva u budućem objektu.

Mikrolokacija obiluje svim sadržajima za ugodno porodično stanovanje.

Budite slobodni da nas posetite i saznate sve detalje u vezi ovog izuzetnog objekta.

Obnovljen:

Cena: 1,00 EUR

Ovaj oglas više nije aktuelan!