Čelična montažno demontažna konstrukcija

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)
Kategorije: Montažni sistemi
Garancija: Nema
Stanje: Korišteno

Tekst oglasa

Pregradni zidovi sa kliznim vratima. U pitanju je čelična plastificirana konsrukcija montažno, demontažnog tipa! sastoji se iz fiksnih segmenata i dvokrilnih kliznih vrata u čije okvire se ugrađuje kaljeno staklo 4mm debljine, koje se ugrađuje i sa jedne i sa druge strane. Stolariju je koristila NOKIA u svojim kancelarijama u Francujskoj. Izuzetno praktična lepo dizajnirana i može se uklopiti u svaki ambijent. Mogućnost primene je široka! Pregrađivanje kancelarijskog prostora, kafića i lokala. zastakljivanjebašta, terasa, bazena. . . . . . . . . Sva kopletna stolarija je proizvedena u Canadi.  
Fiksna polja su visine 218cm, postoje stope kojima se može regulisati visina još nekih 10 cm a širine su različite 60,80,100,120cm, postoje još neke druge manje pozicije i njih je manja količina.  
Klizna vrata se sastoje,od dva klizna polja i dva fiksna polja koja se faktički sakrivaju klize iza ta dva klizna polja. Dimenzije kompleta su 400x218cm, svako plje je širine  jedan metar. Konstruisano je tako da vrata klize po gornjoj šini tako da ona faktički vise.  
Mogućnost dogovora oko montaže. Cena vrata je 300eura po poziciji.Cena zavisi od kvadrature  tako da je najbolje pozvati.  
Kontakt telefon. 060/5007017

Objavljen:

Cena: 30,00 EUR

Ovaj oglas više nije aktuelan!