Časovi programiranja online

Lokacija: Beograd (Srbija)

Tekst oglasa

Privatni časovi programiranja za početnike i pomoć za programere/developere

Ako tražite privatne časove programiranja, nudim širok spektar usluga koje će vam pomoći da unapredite svoje znanje iz oblasti programiranja i programskih jezika i steknete veštinu programiranja za različite tehnologije.

Moje usluge su usmerene ka studentima koji žele da ostvare visok uspeh u svojim školskim obavezama, kao i ka svima koji žele da se obuče za svoj posao ili životnu karijeru.

Ove usluge obuhvataju pomoć oko kolokvijuma i ispita, izradu i pomoć oko diplomskih radova i projekata, kao i privatne časove programiranja za različite tehnologije.

Držim časove za PHP, JavaScript, Python, Java, HTML/CSS, LESS, SQL, NodeJs, Bootstrap, JQuery, ExpressJs, Ajax, Ejs, Flask, Drupal, Spring Boot.

Takođe nudim časove programiranja za one koji već imaju određeno znanje o programiranju ili rade kao programeri, ali imaju poteškoće sa određenom tehnologijom ili im je potrebna pomoć oko dela projekta ili celog projekta.

Moje usluge su prilagođene vašim individualnim potrebama i zahtevima, tako da ćete dobiti personalizovan pristup koji će vam pomoći da brzo i efikasno savladate gradivo i poboljšate vaše znanje.

Ukoliko želite da naučite programiranje na jednostavan i efikasan način, ili ako vam je potrebna pomoć u realizaciji projekata, kontaktirajte me i zajedno ćemo kreirati plan koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i napredujete u karijeri.

Kontakt email: nemanja7popovic@gmail.com
Kontakt telefon(whatsapp, viber): 0601592829

Vazno!
Ako se desi da sam u guzvi pa nisam u prilici da se javim ili ne odgovorim na poruku budite slobodni ponovo da pozovete malo kasnije ili sledeci dan.

Objavljen:

Cena: 2.000,00 din