Održavanje Web Stranica, Izrada...

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Sigurno i pouzdano
Održavanje

Redovnim ažuriranjem web stranice i sigurnosnim kopijama obezbeđujemo da vaša web stranica uvek bude zaštićena i stabilna, smanjujući rizik od sigurnosnih pretnji i potencijalnih gubitaka podataka.

Naša usluga sigurnosnog monitoringa pruža kontinuirani nadzor nad performansama vaše web stranice, obezbeđujući brzu reakciju na eventualne probleme kako bi se očuvalo neometano korisničko iskustvo.

Kroz optimizaciju sadržaja i performansi, poboljšavamo vidljivost vaše web stranice na pretraživačima, što rezultira većom posetom i boljim angažmanom korisnika.

Redovno ažuriranje

Održavanje web stranice uključuje redovno ažuriranje svih softverskih komponenti, uključujući CMS platforme (kao što je WordPress), dodatke (pluginove) i teme. Ovo je ključno za osiguranje sigurnosti i optimalne performanse sajta, jer ažuriranja često uključuju zakrpe za sigurnosne propuste i poboljšanja funkcionalnosti.

Sigurnosne kopije i monitoring

Izrada redovnih sigurnosnih kopija vašeg sajta i praćenje njegovih performansi pomaže u brzom oporavku u slučaju problema kao što su hakerski napadi, greške u sistemu ili druge neočekivane situacije. Monitoring performansi omogućava prepoznavanje i rešavanje potencijalnih problema pre nego što utiču na korisničko iskustvo.

Optimizacija sadržaja i performansi

Redovno ažuriranje i optimizacija sadržaja osigurava da vaša web stranica ostaje relevantna i korisna za posetioce. To uključuje optimizaciju slika, poboljšanje brzine učitavanja stranica, SEO optimizaciju, kao i proveru i ispravljanje mrtvih linkova. Sve ove aktivnosti doprinose boljem rangiranju na pretraživačima i boljem korisničkom iskustvu.

Kontakt: 0649003293

Obnovljen:

Cena: 150,00 EUR