Penjalice za Decu Model 5 - Kompletan Set za Savršen Razvoj Poklon

Lokacija: Smederevo (Srbija, Smederevo)
Kategorije: Drvene igračke
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Otkrijte Savršenu Penjalicu za Decu: Podstaknite Razvoj, Zabavu i Sigurnost u Jednom! 🎉

NOVE Penjalice za decu Komplet

 1. Visokokvalitetni Prirodni Materijali 🌳 Naše penjalice izrađene su od izdržljivog drveta, pružajući dugotrajnost i sigurnost za bezbrižnu igru vašeg deteta.

 2. Ekološki Prihvatljivi Premazi 🌱 Premazane lakom na bazi vode, naše penjalice su sigurni izbor za decu i planetu, bez štetnih hemikalija.

 3. Višenamenski Dizajn 🏠 Savršene za igraonice i dečje sobe, naše penjalice kombinuju funkcionalnost i estetiku, pružajući odličan dodatak svakom prostoru.

 4. Ručna Izrada 👐 Svaka penjalica pažljivo je ručno izrađena, osiguravajući jedinstvenost i detaljan rad, što je čini posebnim dodatkom za vaš dom.

 5. Stabilnost i Bezbednost 🔒 Naše penjalice su inženjerski dizajnirane sa zaobljenim ivicama, pružajući maksimalnu stabilnost i sigurnost za vaše dete.

 6. Jednostavno Sklapanje i Prenošenje 🚗 Lako sklopive i prenosive, naše penjalice su savršeno rešenje za manje prostore, omogućavajući jednostavno sklapanje i skladištenje.

 7. Montessori Inspiracija 🌟 Dizajnirane da podstaknu samostalnost, razvoj motoričkih veština i kreativno razmišljanje, naše penjalice prate Montessori princip.

 8. Višeslojna Zaštita 🛡️ Sa tri sloja laka, naše penjalice su zaštićene i izdržljive, što ih čini otpornijim na habanje.

 9. Podsticanje Fizičke Aktivnosti 🤸 Naše penjalice promovišu fizičku aktivnost, ravnotežu i koordinaciju, ključne za zdrav razvoj dece.

 10. Savršen Poklon 🎁 Bez obzira na prigodu - rođendan, praznik ili Božić, naše penjalice su savršen poklon za svako dete.

 

Za više informacija o našim penjalicama za decu, slobodno nas kontaktirajte:

📞 Telefon: 0611477453
📧 Email: ddavasic@gmail.com
🌐 Website: www.ddavasic.com

Pratite nas na društvenim mrežama:

🔵 Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100094433666570
📸 Instagram: www.instagram.com/ddavasic
▶️ YouTube: www.youtube.com/@DDAVasicKolari
🎵 TikTok: www.tiktok.com/@ddavasickolari 

Korisni linkovi:

 1. Montessori Metodologija - Montessori.org
 2. Ekološki Prihvatljivi Lakovi - Ecofriendlyfinishes.com
 3. Bezbednost Igračaka za Decu - CPSC.gov
 4. Razvoj Motorike kod Dece - Zerotothree.org
 5. Prednosti Drvenih Igračaka - Healthline.com

   

  Naša Priča: Inspiracija iza Penjalica za Decu

  Kao roditelji, često smo se suočavali sa izazovom pronalaženja kvalitetnih i sigurnih igračaka koje će podstaći razvoj naše dece. Tako je nastala ideja za naše penjalice za decu. Inspirisani Montessori metodom, odlučili smo da kreiramo proizvode koji ne samo da podstiču fizičku aktivnost, već i razvoj kognitivnih i motoričkih veština.

  Naš cilj je bio da napravimo penjalice koje su ekološki prihvatljive, bezbedne i izdržljive. Svaki komad drveta pažljivo je biran i obrađen lakovima na bazi vode, bez štetnih hemikalija. Posebno smo ponosni na naš ručni rad, koji garantuje jedinstvenost i visok kvalitet svakog proizvoda.

  Pored funkcionalnosti, posvetili smo pažnju i estetici, kako bi se penjalice uklopile u svaki dom i postale deo dečjih soba i igraonica. Naša strast prema stvaranju kvalitetnih i edukativnih igračaka vodi nas svakog dana, a zadovoljstvo naših kupaca i osmesi dece su nam najveća nagrada.

  Hvala vam što ste deo naše priče i što zajedno sa nama gradite bolje okruženje za decu!


 

 

 

Recenzije Zadovoljnih Kupaca:

🌟🌟🌟🌟🌟
"Penjalice su postale omiljena aktivnost naše dece! Kvalitet izrade je izuzetan, a sigurnosni aspekti su nas potpuno uverili. Preporučujem svim roditeljima."

 • Ana K., Novi Sad

🌟🌟🌟🌟🌟
"Veoma smo zadovoljni sa penjalicama. Lako se sklapaju i prenose, što je savršeno za naše male prostore. Sjajan proizvod!"

 • Milan D., Beograd

🌟🌟🌟🌟🌟
"Ekološki prihvatljive i sigurne za decu - to je sve što smo tražili. Naše dete uživa u igri, a mi smo spokojni."

 • Jelena R., Niš

🌟🌟🌟🌟🌟
"Ove penjalice su idealne za razvoj motorike i ravnoteže. Naša deca provode sate u igri, a mi smo zadovoljni sigurnošću i kvalitetom."

 • Petra V., Subotica

🌟🌟🌟🌟🌟
"Estetski lepe i funkcionalne penjalice koje se savršeno uklapaju u našu dečju sobu. Toplo preporučujem svima!"

 • Dragan S., Kragujevac

 

FAQ

1. Koji materijali se koriste za izradu penjalica? 🌳

Naše penjalice su izrađene od visokokvalitetnog drveta, pružajući dugotrajnost i sigurnost.

2. Da li su premazi na penjalicama bezbedni za decu? 🌱

Da, penjalice su premazane ekološki prihvatljivim lakom na bazi vode, bez štetnih hemikalija.

3. Kako su dizajnirane penjalice? 🏠

Penjalice imaju višenamenski dizajn, savršene za igraonice i dečje sobe, kombinujući funkcionalnost i estetiku.

4. Da li su penjalice ručno izrađene? 👐

Da, svaka penjalica je pažljivo ručno izrađena, osiguravajući jedinstvenost i kvalitet.

5. Kakva je stabilnost i bezbednost penjalica? 🔒

Naše penjalice su inženjerski dizajnirane sa zaobljenim ivicama, pružajući maksimalnu stabilnost i sigurnost za vaše dete.

Hashtagovi

#penjalicezadecu #igrackezadecu #drvenepenjalice #montessori #aktivnostzadecu #razvojvestina #ekoigracke #rucnirad #edukativneigracke #zabavazadecu #igrackenapolju #fizickaaktivnost #igrackepriroda #ekoloskeigracke #handmadeigracke #kvalitetneigracke #penjalicedecije #sigurneigracke #aktivnostnapolju #decijerucnerad #penjalicesrbijа #zdravoigranje #sasomange #srbijaigracke #penjalicezabebe #zdravodecjeigranje #odrzivoroditeljstvo #ekoloskapenjanja #penjalicemonessori #drvenamontessori #aktivnigradniobiteljski #rucnoradzasrbiju #penjalicazanajmladje #zdravrast #penjalicehrvatska #odrzivoigranje #sigurneigraonice #ekoloskaroditeljstvo #penjalicebeograd #handmadezadecu #deciyerazvoj #montessoripenjalice #ekoaktivnosti #prirodneigracke #igrackezarazvoj #zabavnopenzanje #razvojzabava #edukativnezabave #drvenaspajalica #penjaliceigra #igraonicasigurnost #igranapolju #zdravzivotzadecu


 

Obnovljen:

Cena: 107,00 EUR