Prevod sa slovenačkog na srpski ili engleski jezik

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Magistar engleskog jezika i književnosti, Univerzitet u Novom Sadu i profesionalni prevodilac sa 28 godina radnog iskustva u Naftnoj industriji Srbije i Udruženju naučnih i stručnih prevodilaca Vojvodine.  U Naftnoj industriji Srbije sam, radeći kao prevodilac, predavač,   PR menadžer i glavni i odgovorni urednik kompanijskog časopisa Naftagas promet,   stekla iskustvo iz spoljne trgovine, odnosa s javnošću (PR), novinarstva, marketinga, tehnike, pregovaranja, držanja prezentacija, isl.  

Specijalizovana za tendersku dokumentaciju, naftnu industriju, tehniku, komercijalu (ugovori, poslovna dokumentacija, biznis planovi, itd. ), sudske i pravne prevode, SAP, IT, standarde, ekologiju, transport, medicinu, HSE (bezbednost na radu), prevod sajtova, onlajn prodavnica i opšte teme, izuzev književnog prevoda.    

Sarađujem sa najboljnom slovenačkom prevodilačkom agencijom POLIGLOTIKA, koja može da vam pruži i usluge prevođenaj na ostale jezike. 

Cena jedne prevodilačke strane (1800 karaktera sa razmacima) je 1000 dinara za fizička lica i 1200 dinara za pravna lica

 MOGUĆE PLAĆANJE PO FAKTURI.

 

Obnovljen:

Cena: 1.000,00 din