Bravarija Stara Pazova - Bravarske usluge i radovi - 0652406970

Lokacija: Stara Pazova (Srbija, Stara Pazova)

Tekst oglasa

Bravarija Stara Pazova - Bravarske usluge i radovi - 065 24 06 970

Ako vam je potreban bravarski rad ili usluga, poput zavarivanja, izrade ograde, kapije, nadstrešnice, gelendera i bilo čega drugog od metalnih proizvoda, Bravarija Stara Pazova je tu za Vas. Sa više od 20 godina iskustva, vršimo sve vrste bravarskih poslova po vrlo pristupačnim cenama i sa visokim kvalitetom i profesionalizmom.

Naša delatnost se temelji na izradi kapija, zaštitnih rešetki, ograda, nadstrešnica i sličnih proizvoda od čelika.

Ponosimo se našom predanosti, preciznosti, pedantnosti i pristupačnim cenama, a uvek ispunjavamo dogovore i rokove.

Naša bravarija se specijalizovala i za proizvodnju i montažu metalne građevinske stolarije. Obuhvatamo proizvodnju:

  • ograda i kapija od profila ili kovanog čelika
  • gelendera i zaštitnih ograda
  • nadstrešnica
  • različitih tipova stepenica (kružne, spiralne, itd.)
  • metalnih konstrukcija različite namene
  • zaštitnih rešetki za vrata i prozore.

Bravarija Stara Pazova - Cene

Svaki posao je jedinstven, pa je cena često specifična. Najbolje je pozvati nas, konsultovati se o idejama i dizajnu, uraditi premeravanje, preračunati obim posla i troškove materijala, te tek onda napraviti predračun.

Naša dugogodišnja iskustva nas je naučila da je to najbolji pristup, jer savet i informacija ne koštaju, a olakšavaju nam posao.

Cena za kupovinu materijala se plaća unapred (avansno), dok se usluga plaća po završetku dogovorenog posla i ugradnji elemenata.

Bravarski radovi i usluge

Prilikom svakog projekta pristupamo sa izuzetnom pažnjom. Naši klijenti su nam najbolja reklama, jer su preporuke koje nam šalju dokaz naše izvanredne kvalitete.

Zbog našeg iskustva, pažnje i predanosti, naši klijenti uvek dobijaju proizvod koji prevazilazi njihova očekivanja i koji će im služiti godinama. Nama je najvažnije da naši klijenti budu zadovoljni i da nas preporuče dalje.

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i profesionalnost naših bravarskih usluga. Naš tim je spreman da vas posavetuje i za svaki projekat izađe u susret vašim zahtevima.

Nemojte oklevati, pozovite nas na broj 065 24 06 970 ili nam se javite putem mejla, a mi ćemo se brzo javiti i dogovoriti termin za izradu vašeg proizvoda.

Bravarija Stara Pazova - Vaš pouzdan partner u svetu bravarskih radova.

Obnovljen:

Cena: 49,00 EUR