Sobni magnetni bicikl AB Fit

Lokacija: Bački Jarak (Srbija, Temerin)
Kategorije: Bicikli
Stanje: Korišteno

Tekst oglasa

Prodajem sobni magnetni bicikl AB Fit u takoreći "mint" stanju.
Bicikl je 99 % svog vremena proveo kao stalak za sušenje posteljine, držač za dečije rančeve i tako nebulozne namene : -).
Nema apsolutno nikakvo fizičko kao ni estetsko oštećenje i kao nov je.
 

  • Magnetni sistem opterećenja sa 5 nivoa opterećenja
  • Kompjuter sa LCD displejom i prikazom: vremena, razdaljine, brzine, kalorija, pulsa
  • DImenzije: 70 × 44 × 122.5 cm
  • Maksimalna težina vežbača: 100kg
  • Uprkos konkurenciji u vidu modernih kućnih trenažera, sobni bickl nastavlja da bude veoma popularan izbor za vežbanje kod kuće. On nudi sve pogodnosti kao i vožnja biciklom, sa tom razlikom, što njega možete koristiti tokom cele godine, u svim vremenskim uslovima, u komforu svoga doma dok gledate TV program ili čitate novine. Za mnoge osobe udobno vežbanje je ključni faktor za ostvarivanje dugogodišnjeg treniranja, koje je preduslov za dobro zdravlje, snažno i lepo oblikovano telo.
  • Sobni bicikl ne zauzima mnogo prostora, zahteva malo osećaja za ravnotežu, a za uzvrat nudi efikasan trening za svakoga - od početnika do ozbiljnog profesionalca. Iako, većina u prvom trenutku pomisli da je sobni bicikl namenjen treningu samo donjeg dela tela, to nije u potpunosti tačno. Okretanjem pedala sobnog bicikla angažuju se najveće grupe mišića, koje se nalaze u predelu nogu. To zahteva da srce snažno pumpa krv čime se trenira celokupan kardiovaskularni sistem, ubrzava metabolizam, putem znoja izbacuju toksini i poboljšava celokupno stanje organizma - kako zdravstveno, tako i estesko.


Za sve dodatne informacije slobodno pozovite.

Moguća besplatna dostava u N. Sad uz dogovor.

Obnovljen:

Cena: 100,00 EUR