JEDNOIPOSOBAN STAN, APELACIONI SUD 45m2

Lokacija: PALILULA - Staro groblje (Srbija, Niš, Niš)
Sobnost: Jednoiposoban
Kvadratura: 45m2
Stanje objekta: Starija gradnja
Grejanje: Etažno
Nivo u zgradi: 3. sprat

Dodatne informacije

Terasa, Parking, garaža

Tekst oglasa

Opis lokacije: U neposrednoj blizini Apelacionog suda, na samo dvadesetak minuta hoda do pesacke zone, u blizini škole i vrtića.
Opis zgrade: Zgrada je novije gradnje bez lifta, sa interfonomi video nadzorom, parking je moguć u krugu zgrade.
Opis stana: Stan se nalaz na 3. spratu poslednjem iznad je plača i krov. Po strukturi je jednoiposoban, ukupne površine od 45m2, uknjižen na 42m2. Na podovima je parket, stolarija je od pvc profila, grejanje je etažno, kotao na struju. Raspored prostorija je sledeći, iz hiodnika se dolazi do svih prostorija u stanu, dnevne sobe s kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila.  
Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs 
Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
 
Agencijska provizija je 2%.
 
Registarski broj posrednika: 669
Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. 
Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima. 
ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.
Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup.  Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.
 
Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.

Obnovljen:

Cena: 47.000,00 EUR