Projektovanje montažnih i klasičnih stambenih objekata

Lokacija: Kisač (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Pružamo uslugu projektovanja montažnih kuća za potrebe dobijanja svih neophodnih dozvola. Cena se kreće od 10 eura po m2 za objekte bruto površine do 100m2, za veću kvadraturu se radi po dogovoru. U ceni dobijate arhitektonske projekte i to:

Idejno rešenje za dobijanje lokacijskih, predaja i vođenje zahteva na sistemu CEOP.

Projekat za građevinsku dozvolu u skolopu koga dobijate i elaborat energetske efikasnosti, predaja i vođenje zahteva na sistemu CEOP.

Prijava završetka izrade temelja, u saradnji sa vašim odabranim izvođačem radova, predaja i vođenje zahteva na sistemu CEOP.

Prijava završetka objekta u konstruktivnom smislu, u saradnji sa vašim odabranim izvođačem radova, predaja i vođenje zahteva na sistemu CEOP.

Prijava javnim preduzećima (EPS, Vodovod i kanalizacija, Gas...) za uključivanje priključka, predaja i vođenje zahteva na sistemu CEOP.

Izrada izjave za dobijanje upotrebne dozvole, ili po potrebi Projekat izvedenog objekta, predaja i vođenje zahteva na sistemu CEOP.

Pružamo uslugu projektovanja i klasičnih - zidanih objekata. Cena po m2 zavisi od zahteva za drugim fazama (projekat konstrukcije, vodovoda i kanalizacije, struje...)

U navedenoj ceni projekta nisu uračunate geodetske usluge.

Cena izrade idejnog rešenja, bez pakovanja i predaje nadležnim ustanovama košta oko 500eura fiksno, zavisno od samog projekta.

kontakt Milena Vrač tel:0616647426

Obnovljen:

Cena: 10,00 EUR

Projektovanje montažnih i klasičnih stambenih objekata