Lektura tekstova na srpskom

Lokacija: Zrenjanin (Srbija, Zrenjanin)

Tekst oglasa

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa četvorogodišnjim iskustvom stranog lektora na Institutu za slavistiku u Gracu, Austrija. Radim kompletnu obradu teksta, od korekture ka redakturi. Cene su u okvirima 300-600 din. po tzv. lektorskoj strani (1800 karaktera), što zavisi najviše od tipa i "stanja" teksta. Što je tekst stručniji i specifičniji, to će i cena po strani biti viša. Dublji gramatički zahvati, stilske i sadržinske intervencije takođe utiču na cenu.

S obzirom na prirodu ovog posla - zanata i umetnosti podjednako - smatram da su dogovor i poverenje ključni ukoliko želimo da postignemo maksimalan učinak, pogotovo ako je reč o nekakvom autorskom radu, literarnom tekstu, monografiji, disertaciji i sl.

Mi sa vašim tekstovima vodimo jedan specifičan unutrašnji razgovor, analitički i intiman podjednako, puštamo ga u odaje svoga uma da se odbija o zidove svesti i znanja i osluškujemo kako odjekuje dok tragamo za najboljim rešenjem u datom kontekstu. Dakle, ukoliko imate neki pisani materijal koji treba srediti, javite se, iznesite svoje želje i vizije i lako ćemo se dogovoriti. A ja ću se potruditi da svoj deo dogovora ispunim što je moguće bolje i brže, na obostranu korist i zadovoljstvo.

Obnovljen:

Cena: 300,00 din

Lektura tekstova na srpskom