Multidiag Pro Plus 2020.23 OBD2 Bluetooth Auto Dijagnostika

Lokacija: Erdeč (Srbija, Kragujevac)

Tekst oglasa


NOVO - Ima na stanju!

Multidiag Pro Plus 2020.23 ( CD ) OBD2 Bluetooth VD CDP skener OBDII


O softveru: Najnovija verzija,  2020.23
21 Jezika:

Hrvatski, češki, danski, holandski, engleski, estonski, finski, francuski, nemački, grčki, mađarski, italijanski, norveški, poljski, rumunski, ruski, srpski. . . .

O sistemu:

podržava operativni sistem: XP, WIN7, WIN8 (32-bitni i 64-bitni), WIN 10-sistemski 32-bitni sistem stabilniji, WIN10-sistemski 64-bitni sistem zavisi o konfiguraciji računara.

1) Čitanje i brisanje kodova grešaka;  
2) čita podatke uživo; br />3) Osnovne postavke; br />4) funkcija skeniranja; br />5) Potpuno usklađen sa eOBD / OBDII standardom.

O funkciji:

Može učiniti sledeće:

* Proizvodnja specifične serijske dijagnoze
* Funkcija skeniranja
* EOBD / OBDII komunikacija
* Serijski sistemi
* Motor
* Paljenje
* Klima * ABS

Resetiranje usluge

* SRS
* Imobilajzer
* Instrument
* Komfor sistem
* Menjač itd

Karakteristike:

Za vozila od 1988. godine izvoditi dijagnostiku specifičnu za automobile i laka dostavna vozila.   Ukupno 47 različitih marki.   Pomoću programskog paketa TRUCKS u mogućnosti ste da izvršite dijagnostiku specifičnu za laka i teška komercijalna vozila, autobuse i prikolice od 1995. godine nadalje.

Ukupno 37 različitih marki.

Dijagnostički program GENERIC je dizajniran za zakonsku dijagnostiku, posebno usmeren na kodove grešaka povezanih s emisijom.   GENERIC je uključen u pakete AUTOMOBILA I KAMIONA.

Funkcija multipleksera, 2xHS CAN (ISO 11898-2), SW CAN (SAE J2411), K / L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL i (SPI, analogni  u, 5volt van).

Višenamenske funkcije:

ZAPISNIK LETENJA
Pomoću funkcije snimanja leta možete snimati parametre u stvarnom vremenu dok vozite vozilo.   Tokom snimanja pritiskom na dugme možete istaknuti određenu grešku kako biste otkrivenu grešku mogli kasnije istražiti.  

TCS je opremljen sa ugrađenom memorijom čime se uklanja potreba za nošenjem računara.  
Memorijska košarica nije uključena u paket.

POKAZATELJ VIŠE BOJA
Pomoću višebojnog indikatora na TCS-u imate potpunu kontrolu nad dijagnostičkim postupkom.   Različite boje i zvuk prenose status, a postavljanje indikatora omogućava vam da ga vidite iz daleka.   Na primer, ako se indikator izmenjuje između plave i zelene, TCS je u komunikaciji s upravljačkom jedinicom vozila.

KONEKTOR SA LED
Da biste lako pronašli dijagnostički konektor u vozilu, čak i ako se nalazi na tamnom i nepristupačnom mjestu, na 16-pinskom konektoru vam pomaže LED.   Lokacija i dizajn omogućavaju funkcioniranje svetla čak i kada se koristi adapterski kabel za vozila bez 16-pinske dijagnostičke utičnice.

PROVERA NAPONA
Kada je TCS povezan na vozilo, jedinica će proveriti napon akumulatora u vozilu i automatski se prilagoditi naponskom nivou od 12 ili 24 volta.   Ako napon postane previsok ili prenizak, upozorit će vas zvukom i svetlom, a upozoriće vas i ikona baterije u našem dijagnostičkom softveru.

BROJ ŠASIJE VIN
U našem CARS softveru imamo pametnu funkciju koja vam omogućava očitavanje broja šasije iz vozila koje želite dijagnosticirati.   To osigurava automatski odabir pravog modela i godine.   Pored toga, automatski se bira i kod motora za vozila koja su uobičajeno dostupna na tržištima

ISS
Inteligentno skeniranje sistema (ISS) skenira sve sisteme u vozilu i prikazuje kodove grešaka koji su pohranjeni u svakom sistemu.   To štedi vreme i dobit ćete brz pregled stvarnog stanja cijelog vozila.   Kada je ISS završen, tada možete odabrati određeni kontrolni sistem za daljnju analizu rezultata.

ISI inteligentna identifikacija sistema (ISI) identificira i automatski bira tip kontrolera koji je ugrađen u vozilo.   Ovo osigurava da se dijagnostička sesija pravilno izvede s ispravnim parametrima prema potrebi.


Paket sadrzi:

1. Multidiag
2. Softverski DVD 
3. USB kabel
4. Led obd2 kabl


 

Obnovljen:

Cena: 12.900,00 din