Pametni Pojas Za Ledja Sa Senzorom Za Držanje Kičme

Lokacija: Niš (Srbija, Niš)
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Pametni korektor za ledja sa senzorom predstavlja nešto sasvim novo na našem tržištu. Usled nepravilnog držanja,   ledja se krive i stvara se bol. Pametni korektor za ledja sa senzorom pomoći će Vam da se oslobodite bola.

Glavna osobina, koja ovaj revolucionarni proizvod razlikuje od brojnih drugih, zapravo je to što je ovaj proizvod pametan. Pametni korektor izgleda sasvim identično kao i drugi predmeti koji imaju istu funkciju. Međutim, jedinstvenost ovog proizvoda proizilazi iz njegovog senzora, koji se nalazi na leđima.   

1# Način funkcionisanja

Proizvod sadrži udobne trake, koje prelaze preko Vaših ramena i vuku ih unazad. Na središnjem delu ledja, nalazi se senzor, koji vrši proveru položaja leđa korisnika ovog proizvoda. Ukoliko su Vaša leđa savijena, tj. odstupaju od pravilnog položaja, senzor će se oglasiti tiho i putem vibracija Vas podsetiti da je polozaj ledja nepravilan. Vibracije, koje senzor ispušta, neće Vam biti neprijatne, jer to nije svrha ovog proizvoda. Dakle, svrha proizvoda je opominjanje korisnika, a ne stvaranje nelagodnosti.   

2# Saveti za korišćenje

Ukoliko primetite da su Vaša leđa u nepravilnom položaju, a senzor korektora nije reagovao, potrebno je da zategnete kaiševe na ramenima.  Ukoliko primetite da Vaša leđa nisu previše savijena, a senzor korektora je reagovao, tj. previše je osetljiv, potrebno je otpustiti kaiševe. Podesite savršenu dužinu kaiševa kako bi se korektor prilagodio Vašem telu.

Dužina traka, koje su izrađene od mekog prijatnog materijala, može se podešavati, tako da odgovara svima. Lako se prilagođava telu dece, kao i odraslih, a može se prilagoditi tako da odgovara i zenama  i muškarcima. Pametni korektor za leđa sadrži i kopču, koja sprečava klizanje traka i spadanje sa ramena. Senzor se može aktivirati bez bilo kakvog uputstva pomoću dugmeta koji sadrži korektor.  

3# Rezultati korišćenja pametnog korektora

Istraživanja su pokazala da korisnici, koji nose korektor sa senzorom 2 sata dnevno 3 nedelje, imaju vidljivo poboljšanje u pravilnom držanju tela. Kratak vremenski period od 3 nedelje doneće vam vidljive rezultate i Vi ćete se osećati bolje.

4# Baterija

Baterija senzora za nadzor položaja leđa puni se preko USB kabla koji dobijate u pakovanju zajedno sa proizvodom. Sa samo par sati punjenja, korektor možete nositi više dana, a sve u zavisnosti koliko je puta morao da koriguje vaše držanje tela.

Zašto izabrati pametni korektor za leđa sa senzorom?

  1. Veća efikasnost za kraći vremenski period
  2. Osećaj nelagodnosti prilikom nošenja ne postoji
  3. Prilagođava se Vašem telu
  4. Veoma jednostavno korišćenje
Obnovljen:

Cena: 1.990,00 din