Auto Dijagnostika Delphi ds150e Bluetooth 2020.23

Lokacija: Erdeč (Srbija, Kragujevac)

Tekst oglasa


Najnoviji softver 2020.23


To je brz i pouzdan dijagnostički alat koji služi kao veza za komunikaciju; 4. Serijski sistemi; 5. Motor; 6. Paljenje;

između vozila i računara. Funkcija multipleksera, 2kHS CAN (ISO 11898-2), SV

MOŽE (SAE J2411), K / L (ISO 9141-2), VPV (J1850), PVM (J1850), RS485 (J1708), TTL i (SPI, analogni u,

5volt).

Može učiniti sledeće: 1. Izraditi određenu serijsku dijagnozu; 2. Funkcija skeniranja; 3. EOBD / OBDII

7. ABS; Resetovanje usluge; 9. SRS; 10. Imobilizator; 11. Instrument; 12. Udobni sistem; 13. Menjač itd.

Pomoću funkcije snimanja leta možete kasnije snimiti otkrivenu grešku. Kada je CDP + povezan na vozilo, jedinica će proveriti napon akumulatora u vozilu i automatski se prilagoditi nivou napona vozila od 12 ili 24 volta. Ako napon postane previsok ili prenizak, CDP + će vas upozoriti zvukom i svetlošću, a takođe ćete biti upozoreni ikonom baterije u našem dijagnostičkom softveru.

parametara u realnom vremenu dok vozite vozilo. Tokom snimanja, pritiskom na dugme možete da istaknete određenu grešku kako biste mogli da istražite.

U našem CARS softveru imamo pametnu funkciju koja vam omogućava da očitate broj šasije iz vozila koje želite da dijagnostikujete. Ovo osigurava automatski izbor pravog modela i godine. Pored toga, automatski se bira i kod motora za vozila koja su uobičajeno dostupna na tržištima. Inteligentno skeniranje sistema (ISS) skenira sve sisteme u vozilu i prikazuje kodove grešaka koji su sačuvani u svakom sistemu. To štedi vreme i dobijate brz pregled stvarnog stanja celog vozila. Kada je ISS završen, tada možete odabrati određeni sistem kontrole da biste dalje analizirali rezultate. ent Identifikacija sistema (ISI) automatski identifikuje i bira tip kontrolera koji je ugrađen u vozilo. Ovo osigurava da se dijagnostička sesija pravilno izvede i pravilno

parametri po potrebi. Može da radi za CAR & TRUCK, odgovara i starim i novim vozilima.

Specifikacija:

Stanje: potpuno novo

Materijal: ABS

Boja: Kao što je prikazano na slici

Veličina: Kao što je prikazano na slici


Prevedi jezike: engleski, češki, danski, nemački, španjolski, francuski, grčki, holandski, mađarski, italijanski, norveški, poljski, rumunski, ruski, srpski, finski, Švedski, turski.

Funkcije:

FUNKCIJA IZVEŠTAJA

Pod ovom karticom funkcije moći ćete da vidite prilagodbe i podešavanja koja su moguća za određeno vozilo, a da vozilo nema u vašoj blizini. Zajedno sa tekstovima pomoći kao vodičem, možete planirati i biti efikasni u svom radu; čak i pod složenim situacijama.

OBD-FUNKCIJE

CDP + je opremljen jedinstvenom tehnologijom multipleksera, koja omogućava upotrebu na svim tipovima vozila, bez obzira na nivo napona i standarde komunikacije. Za vozila koja ne koriste standardni 16-pinski konektor, nudimo kompletan set sertifikovanih i prilagođenih adapterskih kablova i kompleta. FUNKCIJA POMOĆI

Za većinu OBD funkcija, poput podešavanja i programiranja, postoje detaljna uputstva i tekstovi pomoći koji će vam pomoći u dijagnostičkom radu. Pronaći ćete korak po korak informacije o preduslovima, pripremi i implementaciji različitih funkcija; čineći i najsloženiju funkciju jednostavnom za izvođenje.Podržani modeli automobila:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Leus, Lotus, Mahindra/Renault; Maserati, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls-royce, Rover, Saab, ; Samsung, Seat, Skoda, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, VW,

Podržani model kamiona:
Allison, Chevrolet, Citroen, Dacia, DAF, Fiat, Ford, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Man, Man bus chassis, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Peugeot, Renault, Renault Trucks, Scania, Scania Bus Chassis, Seat, Skoda, Toyota, Trailers, VW, Bus Chassis, Volvo.

Lista paketa:

1 * Delphi

1 * USB kabl

1 * CD ( Softver)
 

Obnovljen:

Cena: 12.700,00 din