Vila Kosmaj - Iznajmljivanje za uživanje

Lokacija: Kosmaj (Srbija, Beograd, Mladenovac)
Kvadratura: 200m2
Površina zemljišta: 4000m2
Broj soba: 4 sobe
Grejanje: Etažno

Dodatne informacije

Partizanski put, Kosmaj, Jedan sprat, Terasa, Parking, garaža, Internet, Satelitska, kablovska TV, Kamin, Bazen, Klima, Pogled na planinu, Pogled na grad

Tekst oglasa

Do Kosmaja se iz Beograda najbrže stiže auto-putem ka Nišu, a prati se isključenje za Mladenovac. Interesantniji put je nekadašnjim Avalskim putem koji od Banjice vodi kroz Jajince, pored Avale. Kosmaj je predivna pitoma palanina, ali prekriven je bujnom vegetacijom i čini jednu pravu vazdužnu banju.

Vikednica se nalazi na super lokaciji odmah pored glavnog puta koji vodi ka spomeniku i Restoranu Piknik, 100m ispod  predivnog manastira Tresija iz 14. Veka koji svakako morate posetiti ako se uputite na Kosmaj.

Unutrašnjost vikendice je lepo stilski uređena i pravo je uživanje boraviti u istoj. Poseduje klimu i Wi-fi.

Veliki dnevni boravak (preko 70 kvm) kompletno okružen staklom  sa predivinom pogledom, je idealan za uživanje i okupljanje porodice i prijatelja. Na spratu su 3 spavaće sobe.

Oko Vikendice se nalazi prostrano dvorište čiji pogled ništa ne zaklanja tako da možete uživati u predivnom širokom pogledu za koji se ne zna da li je lepši preko dana ili noću.

U dvorištu se nalazi bazen idealan za uživanje u vrelim letnjim ali i toplim jesenjim danima. Pored bazena gostima je na raspolaganju roštilj, teren za stoni tenis, teren za mini fudbal, prelep voćnjak za šetnju i dovoljno mesta stolica, ležaljki/ljuljaski za odmor.

Komotno mogu spavati 7 osoba a moguće je da spava i 9 osoba.

Cena za radne dane 100 €.

Vikend dani – od 110 € do 130 € po noćenju u zavisnosti od broja osoba.

Kontakt telefon: 060 434 66 22

 

Objavljen:

Cena: 100,00 EUR