AKCIJA HOVERBOARD – ELEKTRICNI SKUTER 8″ – BELI + TORBA

Lokacija: Beograd - ostalo (Srbija, Beograd)

Tekst oglasa

AKCIJA HOVERBOARD – ELEKTRICNI SKUTER 8″ – BELI + TORBA

ELEKTRICNI SKEJT SKUTER ili hoverbord je  personalni transporter, sve popularnije elektricno vozilo na dva tocka.

Nova, kompaktna i pristupacna vrsta skutera, predstavlja univerzalno sredstvo prevoza, kojim se upravlja blagim naginjanjem tela u zeljenom pravcu uz koriscenje baterije koja moze dati dovoljno snage za oko 20 predjenih kilometara.

Izuzetno je lak za korisnjenje, potrebno je malo vremena kako biste savladali upraljanje ovom korisnom spravicom. Mogu ga cak koristiti i deca.

Moze dostici brzinu do 20 km/h, rotira se oko svoje ose, mozete ga koristiti i za voznju uz blage uzbrdice, poseduje prednja dva svetla.

Elektricni skuter je jako praktican, mozete ga spakovati i lako uneti u voz, autobus i druga sredstva javnog prijevoza, ili ostavite u kući ili na radnom mjestu. Ima čvrsto telo i dva točka koja su dovoljno velika da vas prevezu na odredište, ali i dovoljno mala da ih možete nositi u ruci.

Smart Balance Wheel predstavljen je na svetskom trzistu posle nekoliko godina razvoja i testiranja, a sada se uspesno prodaje u mnogim zemljama sirom sveta.
Zbog svoje prilagodljivosti i dizajna idealan je za upotrebu na gradskim ulicama, za probijanje kroz guzvu, kao i na mestima na koja se ne moze pristupiti automobilom, poput aerodroma, velikih pesackih zona, stadiona, tematskih parkova, sajamskih hala, trgova, trznih centara. . .

Karakteristike:

– Boja: BELA
– Poseduje daljinski
– Ima ugradjen bluetooth i mogucnost povezivanja sa Android i IPhone telefonima i pustanja muzike

– Tip akumlatora: lithium        36V
– Brzina: oko 20km/h
–  Veličina točkova 8″
– Moze da podnese 136kg oterecenja
– Dimenzije:  570mm*220mm*205mm
– Tezina: oko 13kg
– Led svetla

Pored elektricnog skutera, pakovanje sadrzi punjac kao i uputstvo za upotrebu

AKCIJA HOVERBOARD – ELEKTRICNI SKUTER 8″ – BELI + TORBA

Objavljen:

Cena: 20.280,00 din