Velika kuća sa 2 apartmana u Baru, Susanj

Lokacija: Bar (Crna Gora, Bar)
Kvadratura: 225m2
Površina zemljišta: 479m2
Broj soba: 5 soba i više
Spratnost: Jedan sprat
Grejanje: Kombinovano

Dodatne informacije

Terasa, Parking, garaža, Telefon, Klima, U blizini gradskog prevoza

Tekst oglasa

Prodaje se jeftino velika kuća sa 2 apartmana u Baru, okrug Susanj.

Kuća je dvoetažna. Površina je 199 m2. Prostrano, dobro planirano zemljište od 479 m2. Na samom mjestu nalazi se dodatna kuća od 26 m2 i velika garaža – 59 m2.

Kuća ima 2 apartmana, svaki sa zasebnim ulazom. U prizemlju apartman koji sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka s odvojenim kuhinjskim dijelom i kupaonice.

Prvi sprat je stan sličnog područja. Po strukturi ima veliki dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupaonicu. Kao i velika soba, koja je bila planirana kao biljarna. Na prvom spratu su prilično visoki stropovi, što dodatno povećava prostor. Metalno-plastični prozori i viseći lusteri ugrađeni su u biljardu. Ova soba ima izlaz na veliku vanjsku terasu s pogledom na more.

Ulaz na drugi sprat je kroz privatno stubište koje se nalazi na stražnjoj strani kuće.

Kuća je sagrađena prije 10 godina od kvalitetnih materijala. Sve komunikacije (struja, gradska voda i kanalizacija) zbrajaju se. U kući nitko nije živio. Međutim, u dobrom je stanju – nema plijesni. Dovoljno je osvježiti boju na zidovima i unijeti osobne bilješke u dizajn – a kuća će postati izvrstan dom obitelji i pružit će priliku za dodatni prihod od najma.

Mala, dodatna kuća od 26 m2 bila je planirana kao kupaonica. Može se opremiti kao kuća za goste. Uz to, na parceli je i garaža. Zeleno dvorište, bez zgrada, prostire se na površini od 307 m2.

Vrlo važna karakteristika ove nekretnine u Crnoj Gori je to što su obje kuće legalizirane, imaju građevinsku dozvolu!

Kuća je na mirnoj lokaciji. U isto vrijeme, šetnica s restoranima, kafićima i zabavom udaljena je samo 800 metara. Do kuće vodi dobra asfaltna cesta. Samo 3 minute autom do centra.

Prodaje se velika kuća sa 2 apartmana u Baru za 135.000 eura

Obnovljen:

Cena: 135.000,00 EUR