Ljep stan u Tivtu, Seljanovoю Smanjena cijena!

Lokacija: Tivat (Crna Gora, Tivat )
Sobnost: Jednoiposoban
Kvadratura: 50m2
Stanje objekta: Novogradnja
Nivo u zgradi: 1. sprat

Dodatne informacije

Terasa, Parking, garaža, Internet, Telefon, Satelitska, kablovska TV, Klima

Tekst oglasa

Stan u Tivtu nalazi se u Seljanovu. To je područje vrlo popularno zbog blizine centra grada i Porto Montenegro. Ovdje je dobra infrastruktura: trgovine u blizini, ugodni kafići, 10 minuta hoda je škola, botanički vrt.

Površina stana je 50 m2. Po strukturi ima dnevni boravak, odvojenu kuhinju, dječju sobu. Velika terasa je ostakljena, zbog čega se dnevni boravak produžava i na terasi je organiziran prostor za spavanje. Stan ima uredno isplaniran raspored, dobar popravak. Parket u sobama (u kuhinji i kupaonici – pločice). Ugradbeni namještaj izrađen je po narudžbi, postoji sva potrebna oprema za ugodan boravak.

Ovaj stan u Tivtu nalazi se na prvom spratu. Kvalitetna zgrada sagrađena je 2010 god. Fasada je izolirana. Čist ulaz. U blizini zgrade postoji javno parkiralište. Teritorij na ulazu je vrlo ugodan, puno cvijeća.

Cijena stana u Seljanovu – 115.000 eura (smanjeno sa 129.000 eura)

Tivat je danas jedan od najprestižnijih gradova u Crnoj Gori. Višespratnica gotovo da i nema, većina kuća u izgradnji uglavnom je malih dimenzija, s ugodnim dvorištima ukrašenim travnjacima. Grad je vrlo čist, s elegantnim šetnicama koje se protežu kroz područja – Kalimanj, obala Pine, Porto, Seljanovo, Donya Lastva, te elegantnim, raznovrsnim kafićima i restoranima. U Tivtu postoje dvije državne crnogorske i 2 engleske osnovne škole. Dječji vrtić. Muzička škola. Botanički vrt. Parkovi, igrališta. Kazalište. I, naravno, elegantna luksuzna marina Porto Montenegro, popularna među turistima iz cijelog svijeta.

Obnovljen:

Cena: 115.000,00 EUR