Savršen prostor sa više mogućnosti (prodaja bez posrednika)

Lokacija: Grbavica (Srbija, Novi Sad, Novi Sad)
Namena prostora: Više namena
Kvadratura: 50m2
Nivo u zgradi: Prizemlje

Dodatne informacije

Braće Ribnikara 45, Novogradnja, Parking, garaža, Internet, Telefon, Klima

Tekst oglasa

Odličan prostor koji možete odmah koristiti ili ga adaptirati za svoje namene. Na slikama možete videti trenutno stanje kao i dve moguće varijante adaptacije po potrebi. U lokalu se prvobitno nalazila ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te stoga pored kupatila ima na još tri mesta izvedenu vodu i kanalizaciju. Prostor je idealan za ordinacije, salone lepote kao i za ostale tihe delatnosti poput advokatske kancelarije (sud 10min. peške), IT kompanije i sl.

Ono što posebno izdvaja ovaj prostor je njegova lokacija. Do centra grada samo 10 minuta hoda a u njegovoj blizini se nalaze tri restorana, pekara, dva kafića i micromarket u samoj zgradi. Kupac dobija i daljinski od kapije sa pristupom parkingu od 14 mesta po principu ko pre dođe ali uglavnom u toku dana ima uvek nekoliko slobodnih mesta za parkiranje.

U lokal se ulazi direktno iz haustora zgrade, ne ulazi se u zdradu gde su stanovi a sam lokal je dvorišno orjentisan. Odmah iza parkinga je puno zelenila i igralište za decu.

Sa dvorišne strane su postavljene rešetke na terasi i prozoru a na ulaznim vratima je metalna roletna i sigursnosna vrata. Cela zgrada, uključujući i parking je pokrivena sa nekoliko kamera tako da je bezbednost na visokom nivou.

Uz lokal dobijate i veliku reklamu na uličnoj strani zgrade spremnu za štampu vaše firme u dimenziji 300 x 70cm i jedna manja takođe spremna za štampu na samom ulazu u lokal.

Ja sam prvi i jedini vlasnik lokala koji je redovno uknjižen u katastru. Lokal se prodaje direktno od vlasnika bez posredovanja agencija.

 

 

 

Obnovljen:

Cena: 64.900,00 EUR