Nova kuća u Tivtu, Gradiosnica

Lokacija: Tivat (Crna Gora, Tivat )
Kvadratura: 72m2
Površina zemljišta: 250m2
Broj soba: 2 sobe
Spratnost: Jedan sprat
Stanje objekta: Novogradnja
Grejanje: Kombinovano

Dodatne informacije

Terasa, Parking, garaža, Internet, Telefon, Satelitska, kablovska TV, Klima, U blizini gradskog prevoza

Tekst oglasa

Nova kuća u Crnoj Gori, u Tivtu. 900 metara do plaže.

Kuća se nalazi u mirnom zelenom predjelu Gradiosnica. Ima 2 sprata. Površina – 72 m2 plus terase i potkrovlje.

Na prizemlju, površine 72 m2 nalaze se: 2 spavaće sobe, dnevni boravak s kuhinjom. Iz dnevnog boravka izlazi se na veliku natkrivenu terasu (površina terase je 45 metara). Terasa je opremljena prostorom za opuštanje s vrtnom garniturom i tendom. Prizemlje kuće je u potpunosti opremljene namještajem i uređajima.

Potkrovlje je sivoj fazi. Tu se nalazi 6-metarska terasa sa stubištem koje vodi izravno u dvorište. Tako se ovaj sprat može izdvojiti u zaseban stan.

Kuća je nova, suha i topla. Klimatizirana je. Za grijanje se koristi peć na drva, što značajno štedi troškove električne energije.
Oko kuće je uređeno zemljište – 250 m2, na njemu su voćne i ukrasne biljke, cvijeće, staze. Na gradilištu su organizirana 3 parkirna mjesta.

Naselje Gradiosnica ima vrlo prikladno mjesto. Nalazi se u zelenoj zoni, dok je more udaljeno svega 900 metara. Aerodrom Tivat, autobusna stanica i centar grada s razvijenom infrastrukturom udaljeni su 5-10 minuta vožnji. Ovdje ćete pronaći komorne kafiće i trgovine, na primjer, Montefish (Specialty Fish Shop) i Pert , koji nudi najbolji izbor zelenila, povrća i voća tijekom cijele godine. U blizini kuće nalazi se crnogorska škola, a dvije međunarodne škole engleskog jezika udaljene su 10 minuta vožnje.

Nova kuća u Crnoj Gori prodaje se za 155.000 eura.

Tivat je prestižni moderan grad u Crnoj Gori. Zahvaljujući elegantnom kompleksu Porto Montenegro, postao je središte modernog jahting turizma. U Tivtu se vrlo jasno promatraju standardi detaljnog urbanističkog plana prema kojima grad ne predviđa obilje višestambenih zgrada. Jer cijene nekretnina u Tivtu su više nego u ostalim gradovima Crne Gore. To se posebno odnosi na privatne domove. Tivat je jedan od najčišćih gradova u zemlji. Među njenim prednostima nisu samo blizina međunarodne zračne luke, već i pogodna infrastruktura, jedna od najboljih u zemlji, nevjerojatno lijepa šetnica i poseban, europski šik.

Obnovljen:

Cena: 155.000,00 EUR