Direktna prodaja stanova Novi Sad, bulevar Patrijarha Pavla

Lokacija: Somborski bulevar (Srbija, Novi Sad, Novi Sad)
Sobnost: Trosoban
Kvadratura: 93m2
Stanje objekta: U izgradnji
Grejanje: Gradsko
Nivo u zgradi: 4. sprat

Dodatne informacije

Terasa, Lift, Parking, garaža, Internet, Telefon, Satelitska, kablovska TV, Klima

Tekst oglasa

Investitor Uzor Promet DOO predstavlja Vam jednu od najlepših lokacija za život u Novom Sadu koja poslednjih godina raste svetlosnom brzinom, a udaljena je samo 10ak minuta lagane vožnje o centra grada.

Ovo je pažljivo birana lokacija za naš prvi objekat ovog tipa.

Somborski bulevar, odnosno sada bulevar Patrijarha Pavla predstavlja granicu između Južnog i Severnog Telepa. Pozicija zgrade je takva da se nalazi u neposrednoj blizini svih bitnih institucija i sadržaja potrebnih za miran i lagodan život.

Od kulturno-obrazovnih sadržaja na cca 600m udaljenosti od zgrade, nalaze se vrtić „Dunavski Cvet“ i OŠ „Jožef Atila“, ujedno i najveća škola u gradu.

Takođe, na otprilike istoj udaljenosti od zgrade se nalaze zgrada Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad, kao i Dom Zdravlja u Vršačkoj ulici.

Lokacija je dobro povezana sa ostatkom grada, pre svega autobuskim linijama, pa se tako na 3-5 minuta laganog hoda od zgrade nalaze stajališta linija 6,7 i 12.

Bulevar Patrijarha Pavla je svakako jedna od lokacija u razvoju i predstavljaće jednu od glavnih gradskih lokacija.

Odlučili smo se da objekat opremimo kvalitetnim materijalima po uzoru na neke od naših hotelskih objekata. Svaki stan dobija gratis kupatilski nameštaj – tuš kabinu, umivaonik, ogledalo, kao i klima uređaj u stanu. Svaka stambena jedinica posedovaće sopstveni kalorimetar  što omogućava vlasnicima da kontrolišu potrošnju grejanja tokom grejne sezone i umnogome smanjuje trošak.

Planirani rok useljenja je Mart/2021.

Za sve dodatne informacije, budite slobodni da kontaktirate našu službu prodaje na date kontakte.

Kompletnu ponudu i reference možete pogledati na sajtu www.uzorpromet.com

Obnovljen:

Cena: nije navedena