Direktna prodaja stanova Novi Sad, bulevar Patrijarha Pavla

Lokacija: Somborski bulevar (Srbija, Novi Sad, Novi Sad)
Sobnost: Četvorosoban i više
Kvadratura: 126m2
Stanje objekta: U izgradnji
Grejanje: Gradsko
Nivo u zgradi: 2. sprat

Dodatne informacije

Terasa, Lift, Parking, garaža, Internet, Telefon, Satelitska, kablovska TV, Prilagodjen osobama sa posebnim potrebama, Klima

Tekst oglasa

Investitor Uzor Promet DOO predstavlja Vam jednu od najlepših lokacija za život u Novom Sadu koja poslednjih godina raste svetlosnom brzinom, a udaljena je samo 10ak minuta lagane vožnje o centra grada.

Ovo je pažljivo birana lokacija za naš prvi objekat ovog tipa.

Somborski bulevar, odnosno sada bulevar Patrijarha Pavla predstavlja granicu između Južnog i Severnog Telepa. Pozicija zgrade je takva da se nalazi u neposrednoj blizini svih bitnih institucija i sadržaja potrebnih za miran i lagodan život.

Od kulturno-obrazovnih sadržaja na cca 600m udaljenosti od zgrade, nalaze se vrtić „Dunavski Cvet“ i OŠ „Jožef Atila“, ujedno i najveća škola u gradu.

Takođe, na otprilike istoj udaljenosti od zgrade se nalaze zgrada Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad, kao i Dom Zdravlja u Vršačkoj ulici.

Lokacija je dobro povezana sa ostatkom grada, pre svega autobuskim linijama, pa se tako na 3-5 minuta laganog hoda od zgrade nalaze stajališta linija 6,7 i 12.

Bulevar Patrijarha Pavla je svakako jedna od lokacija u razvoju i predstavljaće jednu od glavnih gradskih lokacija.

Odlučili smo se da objekat opremimo kvalitetnim materijalima po uzoru na neke od naših hotelskih objekata. Svaki stan dobija gratis kupatilski nameštaj – tuš kabinu, umivaonik, ogledalo, kao i klima uređaj u stanu. Svaka stambena jedinica posedovaće sopstveni kalorimetar  što omogućava vlasnicima da kontrolišu potrošnju grejanja tokom grejne sezone i umnogome smanjuje trošak.

Planirani rok useljenja je Mart/2021.

Za sve dodatne informacije, budite slobodni da kontaktirate našu službu prodaje na date kontakte.

Kompletnu ponudu i reference možete pogledati na sajtu www.uzorpromet.com

Obnovljen:

Cena: nije navedena