Adblue Emulator Euro 6 MAN Nova generacija

Lokacija: Zemun (Srbija, Beograd)

Tekst oglasa

##### Ad BlueNat pro6 MAN SCR/NoX/DPF#####
##### Adblue emulator Man euro6 Nat pro6  SCR / NoX / DPF #####
Emulator Euro 6 Nove generacije 


Cena AdBlue tečnosti ili urea se sipa u posebne rezervoare i samim tim je dodatni trošak za svakog prevoznika. Potrošnja adblue tečnosti je različita od proizvođača do proizvođača tih vozila, kao i troškovi upotrebe iste.
Upotrebom AdBlue emulatora , vozilo prestaje da troši datu tečnost a samim tim smanjuje troškove prevoza i dodatna skupa održavanja sistema. Tako da je veoma isplativa zamena u odnosu na cena adblue tečnosti. Pojavom adblue emulatora je počela nova era u elektronskom premošćavanju SRC siistema.  
Uvođenjem SCR tehnologije se pojavila i tecnost AdBlue.  AdBlue  je neškodljivi sintetički rastvor.  On se koristi za redukciju štetnih izduvnih gasova u teretnim vozilima sa Euro 4, Euro 5 kao i Euro 6 dizel motorima. AdBlue je netoksičan i ekološki prihvatljiv proizvod svrstan u klasu najnižeg stepena opasnosti za vodenu sredinu.  Adblue tečnost je 32,5 procentni vodeni rastvor uree koji nije otrovan, niti zapaljiv.

NIJE POTREBNO DA Adblue SISTEM BUDE ISPRAVAN
100 % PROVERENO RADI 
Na vama je da odlučite samo šta želite, a mi ćemo vam to obezbediti.  
Kod nas su svi uređaji provereni i testirani. Garancija.  
Prodajom Ad BlueNat emulatora se bavimo već više godina i naši pro5 emulatori se nalaze na preko 500 vozila različitih proizvođača.  
Ad BlueNat pro6 je uređaj spreman da preusmeri rad vaseg AdBlue sistema, DPF sistema i NoX senzora na kamionima koji su opremljeni EURO 6 katalizator sistemima , čak i sa oštećenim AdBlue SCR sistemom. Ad BlueNat je jednostavan za instalaciju .  
1. Priključite na kamion ili autobus (uputstvo za instalaciju dobijate na cd-u).  
2. Ad BlueNat će premostiti AdBlue sistem i odmah prestaće korišćenje AdBlue tečnosti i premosti će NoX senzore i DPF sistem.  
3. Bez ikakvog gubitka snage motora ili bilo kog upozorenja na instrument tabli i u dijagnostičkom sistemu.  
4. Ad BlueNat pro6 ne menja bilo koji od podešavanja trajno . Da se vrati na prvobitna podešavanja kamiona, samo isključite Ad BlueNat pro6.

Prednosti Ad BlueNat pro6:  
-Ne prijavljuje greške adblue sitema
-Ne koristi adblue gorivo(pokazuje da ima oko 70%)
-Ne prijavljuje DPF ili NoX grešku
-Sprečava gubitak obrtnog momenta

Ad BlueNat pro6 emulator onemogućava ove sisteme:  
-AdBlue sistem (All)
-AdBlue NoX senzor
-DPF sistem
-DPF temperaturni senzori

 

Napomena: Uz kupljeni uređaj dobijate fabričko uputstvo i ne snosimo odgovornost za  eventualna ne slaganja.  U slucaju ne uspele ugradnje nemožemo prihvatiti povrat robe. 

-Svi uređaji su testirani i 100% ispravni.
-Ne vršimo uslugu ugradnje kupljenih uređaja.

Za sve nedoumice i za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju a dodatne informacije oko svakog proizvoda možete naći i na našoj stranici
FB STRANICA- chipobddijagnostika i adblue-rs
Pogledajte i ostale nase oglase. . .

Obnovljen:

Cena: 300,00 EUR