Halo 1 - Combat Evolved (2003)

Lokacija: Zemun (Srbija, Beograd)
Žanr: Pucačke igre
Platforma: PC
Stanje: Korišteno

Tekst oglasa

Preporuka je da pre porucivanja nekih od igara savet je da proverite prvo da li vaš racunar ima neophodnu konfiguraciju da bez problema 
može da pokrene neku od  igara koja vas zanima(Najbolje preko sajta:ukucajte na Google Can You RUN it) kao i proverite ispravnost operativnog sistema  jer racunar nije konzola!
Ujedo nudimo širi spektar igara za starije i novije racunare svih žanrova i sve igre su u fizickom formatu tj na diskovima!!!Moguce je i porucivanje igara i u najbržem roku pokušacemo da nademo ono što vas zanima. 
Ukoliko niste strucni za instaliranje igara,programa i slicno u globalu možemo vam daljinskim putem izaci u susret i to odraditi umesto vas! Zamene ne radimo ujedno maloletnim licima bez potvrde roditelja robu ne šaljemo (POZIV OBAVEZAN PRE PORUCIVANJA)!
 ( u cenu nije uraèunata poštarina) 
Poštarina je 
indeticna 200 Din tj do 0,5kg! Šaljemo Post Express kurirskom službom donose vam na kucnu adresu , placate kad preuzmete porudžbinu!Takode moguce je i licno preuzimanje u Zemunu.

Pored standardnih poziva možete nas kontaktirati i preko Whatsup ili Vibera 065/65-71-877 i pored informacija proveriti šta je trenutno na stanju.

      Svako dobro . . . Pozdrav :-)))

Obnovljen:

Cena: 399,00 din

Ovaj oglas više nije aktuelan!