AdBlue emulator MAN NOVO

Lokacija: Zemun (Srbija, Beograd)

Tekst oglasa

##### Ad BlueNat pro5  MAN ### BEZ PROGRAMIRANJA ####
####NIJE POTREBAN NIKAKAV SOFTVER ####
Cena AdBlue tečnosti ili urea se sipa u posebne rezervoare i samim tim je dodatni trošak za svakog prevoznika. Potrošnja adblue tečnosti je različita od proizvođača do proizvođača tih vozila, kao i troškovi upotrebe iste.
Upotrebom AdBlue emulatora , vozilo prestaje da troši datu tečnost a samim tim smanjuje troškove prevoza i dodatna skupa održavanja sistema. Tako da je veoma isplativa zamena u odnosu na cena adblue tečnosti. Pojavom adblue emulatora je počela nova era u elektronskom premošćavanju SRC siistema.  
Uvođenjem SCR tehnologije se pojavila i tecnost AdBlue.  AdBlue  je neškodljivi sintetički rastvor.  On se koristi za redukciju štetnih izduvnih gasova u teretnim vozilima sa Euro 4, Euro 5 kao i Euro 6 dizel motorima. AdBlue je netoksičan i ekološki prihvatljiv proizvod svrstan u klasu najnižeg stepena opasnosti za vodenu sredinu.  Adblue tečnost je 32,5 procentni vodeni rastvor uree koji nije otrovan, niti zapaljiv.

NOVI TIPSKI EMULATOR!  
NIJE POTREBNO DA AdBlue SISTEM BUDE ISPRAVAN
100 % PROVERENO RADI 
Na vama je da odlučite samo šta želite, a mi ćemo vam to obezbediti.  
Kod nas su svi uređaji provereni i testirani. Garancija.  
Prodajom Ad BlueNat  emulatora se bavimo već više godina i naši pro5 emulatori se nalaze na preko 500 vozila različitih proizvođača.  
Ad BlueNat pro5 je uređaj spreman da preusmeri rad vaseg AdBlue sistema i NoX senzora na kamionima koji su opremljeni EURO 4/5 katalizator sistemima , čak i sa oštećenim AdBlue SCR sistemom. Ad BlueNat je jednostavan za instalaciju .  
1. Samo ga priključite na kamion ili autobus.  
2. Ad BlueNat će premostiti AdBlue sistem  i odmah prestaće korišćenje AdBlue tečnosti i premosti će NoX senzore .  
3. Bez ikakvog gubitka snage motora ili bilo kog upozorenja na instrument tabli i u dijagnostičkom sistemu.  
4.  Ad BlueNat pro5 ne menja bilo koji od podešavanja trajno . Da se vrati na prvobitna podešavanja kamiona, samo isključite Ad BlueNat pro5.    

 

Napomena: Uz kupljeni uređaj dobijate fabričko uputstvo i ne snosimo odgovornost za  eventualna ne slaganja.  U slucaju ne uspele ugradnje nemožemo prihvatiti povrat robe. 

-Svi uređaji su testirani i 100% ispravni.
-Ne vršimo uslugu ugradnje kupljenih uređaja.

Za sve nedoumice i za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju a dodatne informacije oko svakog proizvoda možete naći i na našoj stranici
FB STRANICA- chipobddijagnostika i adblue-rs

Obnovljen:

Cena: 90,00 EUR