Herba Gold Aktivni balzam (bivši Bionet balzam)

Lokacija: Subotica (Srbija, Subotica)
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Primena Herba Gold Aktivnog balzama:

Akne, čir, herpes, psorijaza, ekcemi

Sinusi

Migrena

Proširene i sužene vene

Hemoroidi, ragade

Rane, opekotine i ostale mehaničke povrede kože

Svrab kože, dermatitis, crvenilo, suva, ispucala koža

Upala zglobova, mišića i nerava

Problemi kičmenog stuba

Snižavanje temperature

Upala i zujanje u ušima

Svakodnevna nega lica i tela

Ujedi insekata

Deformiteti kože: žuljevi, kurje oči, staračke fleke

 

Herba Gold Aktivni balzam (bivši Bionet balzam)

Preparat sa visokim sadržajem vitamina i meneralnih materija. Uspešno se primenjuje za lečenje mnogobrojnih promena na koži i u potkožnom tkivu, za smanjenje bolova pri upali nerava, mišića i zglobova. Deluje dubinski, intenzivira disanje kože, hrani je i regeneriše ćelije. Koži vraća elastičnost i svežinu. U tkivu gde se primenjuje izaziva pojačanu cirkulaciju krvi, pomaže rad lojnih i znojnih žlezda (ne dozvoljava zapušenje kanalića koji povezuju potkožno tkivo i površinu kože), ne dozvoljava razmnožavanje mikroorganizama, podstiče regeneraciju oštećenog tkiva i reguliše promet hranljivih materija i kiseonika unutar ćelija.

Obzirom na nabrojana svojstva moguće je primenom balzama izlečiti veliki broj bolesti koje se javljaju na koži, u potkožnom tkivu i u zoni ispod kože do koje balzam može lako da dopre.

U ovom trenutku se na kozmetičkom tržištu ne može naći svestraniji i efikasniji proizvod od Herba Gold Aktivnog Balzama, a njegovo prisustvo na tržištu poslednjih dvadeset godina (bivša Bionet krema), zadovoljni korisnici i brojna klinička ispitivanja potvrđuju njegovu visoku efikasnost.

Objavljen:

Cena: 1.680,00 din