POSLOVNI PROSTOR/STAN - IZDAVANJE - PRIZEMLJE - ŠIRI CENTAR ---

Lokacija: CRVENI KRST - Crveni krst (Srbija, Niš, Niš)
Kvadratura: 60m2
Namena prostora: Više namena

Dodatne informacije

Tekst oglasa

--- POSLOVNI PROSTOR/STAN - IZDAVANJE - PRIZEMLJE  - ŠIRI CENTAR  ---

U prilici smo da vam ponudimo  poslovni prostor na ekskluzivnoj lokaciji u širem centru Niša - površine 60 m2. Nalazi se u prizemlju  stambene zgrade, pored prometne ulice. U blizini autobuskog stajališta, velikog broja trgovina i pijace. Izdaje se na duži period, pre svega firmama. 

Sastoji se iz tri prostorije. Jedna je predvidjena kao prodajni prostor sa portalima,druga veća, koja je u produžetku,namenjena je za kancelariju i postoji izdvojena kuhinja i mokri čvor.

Poslovni prostor je osvetljen, prostran, na podovima je laminat i keramika, portal je aluminijumski sa rolo rešetkama, dok je grejanje TA, što doprinosi uštedi energije.Dok mogućnost parkiranja postoji ispred poslovnog prostora.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs

 

Obnovljen:

Cena: 300,00 EUR