Super KRČKO Fagor  Coral  SC-300 Nov

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)
Kategorije: Razni kuhinjski aparati
Stanje: Novo

Tekst oglasa

 

Super KRČKO Fagor  Coral  SC-300

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu i Beogradu.

SUPER KRČKO SC-300 – aparat za sporo kuvanje sa kućištem od INOX-a , sa  keramičkom  posudom u  kojoj  se  kuva , kapaciteta 3 litra i snagom od 200W. MINI KRČKO SC-300 postaće Vaš saveznik u kuhinji.

KRČKO  je  NOV  u  orginalnom  pakovanju   nikad  nije  koristen  dobiven   kao  poklon  u  svadbi pre  tri  meseca . 

OPIS

Za uspešno kuvanje jedino potrebno da pripremljenu hranu stavite u keramičku posudu Slow Cooker-a, uključite ga na željeni način kuvanja i to je sve. Nije vam potreban šporet niti posuda. U toku kuvanja nije potrebno mešanje ili nadgledanje – zaistaNAJLAKŠE jer ne morate brinuti da hrana ne zagori, iskipi. 
 

Jer do skuvane hrane stižete efikasnije nego kuvanjem u EXPRESS loncu!

U toku kuvanja u express loncu Vi morate da brinete o temperaturi i vremenu kuvanja. Dalje, morate da sačekate da se pritisak u loncu snizi i na kraju da se jelo ohladi za serviranje. Sve ovo traje bar pola sata!

Pre odlaska na počinak ili ujutru na posao, osam sati ili četiri sata pre očekivanog vremena, po dugotrajnom kuvanju u Slow Cooker-u, jelo je ODMAH spremno za serviranje. Čak ni minut Vam nije potreban za nadgledanje kuvanja. Pri kuvanju nema jakog isparavanja, voda se zadržava kao i hranljivi sastojci namirnica. Zato je Slow Cooker idealan za spremanje mnogih dijetalnih kuvanih jela.

Neka Vam onda svakoga dana nakon posla Super KRČKO poželi dobrodošlicu sa već skuvanim ukusnim i toplim obrokom!

Srećna  Kupovina ! ! ! 

Obnovljen:

Cena: 4.490,00 din

Ovaj oglas više nije aktuelan!