Novi Sad MASAZER VENSKI VAZDUSNI Basic -Nemacki NOVO

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)
Kategorije: Razni aparati za negu lica i tela
Stanje: Novo

Tekst oglasa

Опис производа

Потпуно аутоматски масажа за раст и пад са ваздушним јастуком Ревитализује ноге и дајући јој нову енергију и свежину. Патентирана технологија венска ваздуха Масса јединице Основног по узору на успешне класичних употребу вене гимнастике, који је познат по својој умирујуће дејство на венских проблема ногу. Дневни масажа од 20 минута са венама Вокер Основног такође може помоћи у спречавању Пуффи, уморан и тешке ноге.


Опуштено, свеже и живих ноге захваљујући потпуно аутоматски масажа. Масажа Уређај за вене-ваздух Основни масирати ноге потпуно аутоматски. Притиском на дугме, на предњој и пада ваздушни јастуци оживите своје ноге и побољшати енергију и виталност ноге. 

Корисно и олакшање за отечених или уморних ногу због патентиране технологије. Специјално развијена и патентирана техника венска ваздуха Масса јединице Басиц је заснован на успеху и корисног дејства од класичних употребу венских гимнастику. Овде је венски повратак је побољшана у срце и испран акумулиране течности. Истовремено, мишићима су обучени - за лакше, свежије и опуштеније ногу.

Дневни примена 20 минута помаже у спречавању венске ногу жалбе. Вена Вокер Основни не само помаже да се ублаже постојеће симптоме, али такође може да се користи за ефикасно спречавање отока, напетости и уморних, тешких ногу. Већ 20 минута дневно може помоћи да ноге форми и спречити венских проблема ногу! 

Разноврсна: уживајте у умирујуће масажу где желите! Вену-ваздух масажа уређај Основне може да се управља са батеријама или прикључен на обичну електричну утичницу. Дакле, можете се препустити своје ноге, где год желите, без обзира да ли чак иду у канцеларији, код куће или.

Развијен у сарадњи са лекара специјалиста и мед од свог здравственог стручњака др Херберт Плум препоручује! Нога масажа са вена-ваздух масажа уређаја Басиц је апсолутно безопасан и већ је тестиран од стране стручњака. Завалите, опустите и уживајте у умирујуће виталност!

 

Даље квалитетна опрема:

 • Може се користити много више да се спречи и ублажи венских проблеме ногу као што су отицање, напетости, тежак и уморних ногу
 • Потпуно аутоматски масажа са растућим и пада ваздушне јастуке
 • Вежи притисак. МКС 120 ммХг
 • Специјално дизајнирана, патентирана техника која је по узору на класичне употребу венских гимнастику
 • Ефективна превенција дневно за само 20 минута
 • Лако и безбедно руковање
 • Разноврсна: на послу, код куће, путујући у утичницу или на путу
 • Снага: 230 В / 6 В, пут може бити опционо користи са батеријама
 • Инцл. 2 за ноге, контролор и торба за складиштење
 • Димензије (Ш к Д к В): 19,5 к 8,5 к 5 цм
 • Тежина: Приближно 460 г
Objavljen:

Cena: 2.500,00 din

Ovaj oglas je istekao!