Novi Sad

Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad)

Tekst oglasa

Obracam se ovim putem svima, koji zele da na neki nacin pomognu napustenim ljubimcima (psima i mackama), da se jave, ukoliko mogu na neki od navedenih nacina pomoci da se prehrane i da lakse prebrode teske i hladne mesece.  


1) Potrebne su kucice za pse i grupe macaka. Ukoliko umete da napravite takve kucice, makar od najprostije otpadne drvene ili druge gradje, bili bismo vam veoma zahvalni (ljubimci posebno! ). Ako ne umete, a imate nacina da nam ustupite drvene letve, najlon, tutkalo i sl. materijal, takodje molim da se javite! I stari jastuci ili cebad, koje ste namenili za bacanje, dobro ce im doci.

2) Potrebna je suva hrana, jer na hladnoci tecna hrana ubrzo dobije nezeljenu nisku temperaturu, tako da je zivotinje i izbegavaju, a moze naneti i stetu njihovom zdravlju. Zbog toga su potrebne granule, kao primarna hrana za zimsko vreme.

Apelujem na firme i pojedince, koji mogu da doniraju granule za pse ili macke u bilo kojoj kolicini, da se jave! Nije neophodno da budu u originalnom pakovanju.

3) Ukoliko poznajete ljude, koji zele da udome psa ili macku (mace), takodje se javite na broj
064 219 91 81.

Hvala od srca svim dobrim ljudima, koji se budu javili na oglas radi pomoci napustenim ljubimcima! ! !

Obnovljen:

Cena: 1,00 din

Novi Sad