DOMAĆINSTVO na 3 ha u selu Oglađenovac kod Koceljeve

Lokacija: Valjevo (Srbija, Valjevo)
Kvadratura: 471m2
Površina zemljišta: 30000m2

Dodatne informacije

Tekst oglasa

Imanje se nalazi 22 km asfaltnim putem od Valjeva, a 6 km asfalt/makadam od Koceljeve.

Čist vazduh i lep pogled na sve strane. Ukupno zemljišta ima 3,00 ha, od čega je 1,75 ha pod bukovom i cerovom šumom ekstra kvaliteta, ne eksploatisanom, a ostalo je pod voćem (šljiva oko 50 stabala, sorte sterlej), dok je jedan deo prazan prostor gde su šljive povađene, kao i zemlja pod kućom i dvorište .

Stambeni objekat od 158 m2 + podrum 25 m2, renoviran, kuhinja, trpezarija,dnevna soba sa terasom, kupatilo, i dve spavaće sobe u potkrovlju. PVC stolarija, termo-fasada, parket, pločice...

Pomoćni objekti (letnja kuhinja, magaza, prostor za kace i za pečenje rakije, razne ostave i magacini, ovčarnik) su površine oko 288 m2.

Sve se u katastru vodi na vlasnika 1/1. Za kuću je dobijena građevinska dozvola, ali nije uknjižena, a pomoćni objekti su rađeni bez dozvole. Kuća je prva od trafo-stanice tako da je struja trofazna i odlična.  Voda je dovedena iz kaptiranog izvora, koji se nalazi u šumi u vlasništvu, pumpom sa hidroforom, i odličnog je kvaliteta. Kanalizacija je sprovedena u septičku jamu. Do u kuću je došao i optički telefonski kabal. Kompletna parcela okućnica sa zemljom i šuma u sklopu toga je ograđena bagremovim kočićima sa bodljikavom žicom. 

 

Obnovljen:

Cena: 40.000,00 EUR