10% snizeno - Jastuci za trudnice, dojilje i bebe S vel

Lokacija: Bujanovac (Srbija, Bujanovac)
Stanje: Novo

Tekst oglasa

  • A K C I J A  do kraja septembra, svi jastuci    snizeni 10%.      


Na prodaju banana jastuci za trudnice, dojilje i bebe.                         
Dimenzije jastuka:     obim = 50 cm, duzina = 150 cm.         
Platno je    100% pamucno, a za punjenje su koriscene pahulje sundjera.

Po ovoj ceni se prodaje samo jastuk, bez navlake. Navlake se mogu poruciti po ceni od 500 din. i dostupne su samo plave (dezen sa slike).

  • Svrha ovog jastuka je da bebama i mamama bude udobno.

Kod trudnica je poznato da ne moze da pronadje adekvatan polozaj u toku noci, pa s toga i doktori preporucuju spavanje sa tri jastuka. Ovaj jastuk svojom duzinom od 150 cm omogucava svakoj trudnici miran san. Jastuk se postavi duz tela tako da jedan deo jastuka ide ispod glave, srednji deo malo ispod stomaka, a zavrsni deo izmedju nogu. To bi trebalo da odalji bebu od vase dijafragme, smanji pritisak i olaksa disanje. Pluća će biti slobodnija i nećete imati nikakve bolove ili neprijatnosti. Preporucuje se spavanje na levoj strani jer je tako olaksan protok krvi ka materici.

Kod dojenja pruza mami potpuni uzitak, bez bolova u ledjima, ramenima i stomaku. Jedan deo jastuka se stavi iza ledja na koga se mama udobno nasloni, drugi deo se savije ispod ruke na kojoj se drzi beba. Tako beba lezi na jastuku na odgovarajucoj visini i dojenje je olaksano.

Ako se jastuk preklopi na pola i beba stavi u sredini, ona moze potpuno da uziva ususkana sa svih strana. Kad beba malo poraste jastuk je tu da joj pruzi siguran oslonac dok pokusava da sedi i prevrce se.     
 

  • Jastuke saljemo postexpresom najkasnije 3 dana nakon porucivanja, placa se pouzecem.
Objavljen:

Cena: 800,00 din

Ovaj oglas je istekao!