Kiosk brze hrane na prodaju-Srbobran

Lokacija: Srbobran (Srbija, Srbobran)
Namena prostora:

Lokal

Kvadratura: 19m2
Nivo u zgradi: Prizemlje

Dodatne informacije

Uknjižen, Telefon

Tekst oglasa

Kiosk brze hrane sa trafikom – prodaja biznisa za onog ko želi da obezbedi siguran posao preuzimanjem lokala u radu na prometnoj lokaciji – autobuskoj stanici u Srbobranu, 100m od centra Srbobrana, osnovne i srednje škole, a preko puta pijace i nove Idea prodavnice.

Kiosk brze hrane na ovom mestu posluje uspešno oko tridesetak godina te bi se sa pravom moglo reći da je reč o brendu – razrađenom biznisu za koji mnogi znaju.

Kiosk se sastoji od prednjeg dela u kome ostaju: rashladna vitrina za hranu, rashladna vitrina za piće, roštilj na struju, frižider sa zamrzivačem, toster, metalni radni pul sa fiokama i plicama, mikrotalasna, mikser, staklene police za cigare kao i sve druge police potrebne za rad.

Ono što je bitno naglasiti je da je kiosk pokriven 24 – časovnim video nadzorom i u tom smislu je sigurnost zagarantovana.

U zadnjem delu kioska se nalazi jedna prostorija za pripremu hrane ili ostava sa policama, lavaboom i bojlerom. Postoji i deo bašte – odvojena i zagrađena trščanom ogradom za radnike i osoblje.

Kiosk je površine 19 m2, radi se o montažnom objektu za čiji rad se svake godine obnavlja dozvola koje izdaje nadležni opštinski organ uprave.

Kiosk ima vodu i struju.

Objekat trenutno posluje kao kiosk brze hrane sa trafikom ali je pogodan i za druge delatnosti (pekara, menjačnica, mini prodavnica, poslastičarnica ili neke druge ugostiteljka ili prodajna delatnost).

Objavljen:

Cena: 16.000,00 EUR

Ovaj oglas je istekao!