Canon PowerShot A550

Lokacija: Stari Ledinci (Srbija, Novi Sad)
Marka: Canon
Magapixela: 7.0 to 7.9 MP
Tip: Nije navedeno
Optički zoom: 4x
Oprema u paketu: Nije navedeno
Garancija: Nema
Stanje: Korišteno

Tekst oglasa

PowerShot A550 poseduje postavku ISO 800 za snimanje bez blica u zatvorenom prostoru i u drugim situacijama sa slabim osvetljenjem. Uz senzor od 7,1 megapiksela i optički zum 4x, ovaj kompaktni fotoaparat pruža puno za uložen novac. 

Prednosti 
Popularni režimi „ Special Scene“ dostupni su pomoću točkića za izbor režima 
7,1 megapiksela 
Optički zum 4x 
DIGIC II, iSAPS i AiAF sistem sa 9 tačaka 
LCD ekran veličine 2,0“ 
13 režima za snimanje i My Colors 
ISO 800 
VGA video zapisi sa zvukom 
PictBridge i taster Print/Share 
Napaja se pomoću AA baterija 
Detaljne karakteristike Jednostavnost upotrebe 
Često korišćene režime „ Special Scene“ moguće je izabrati pomoću točkića za izbor režima na fotoaparatu PowerShot A550, što olakšava snimanje nezgodnih fotografija u zatvorenom prostoru, noću ili pri fotografisanju dece ili kućnih ljubimaca. Praktičan taster „ record/review“ omogućava brzo i jednostavno pregledanje slika. 

7,1 megapiksela 
Senzor od 7,1 megapiksela daje oštre slike visokog kvaliteta, što omogućava štampanje fotografija velikog formata i detaljno isecanje. 

Optički zum 4x 
Objektiv sa optičkim zumom od 4x omogućava da se približite dešavanjima, bez kompromisa po pitanju kvaliteta. U kombinaciji sa digitalnim zumom pruža uvećanje od 16x. 

Najsavremenija tehnologija 
Napredni procesor DIGIC II kompanije Canon omogućava brz rad i brz odziv fotoaparata, kao i veoma kvalitetnu obradu slike. Tehnologija iSAPS služi za analiziranje svake scene radi optimizovanja postavki pre snimanja. AiAF sistem sa 9 tačaka služi za održavanje oštrog fokusa, čak i kada se objekat ne nalazi u sredini kadra. 

LCD ekran veličine 2,0“ 
LCD ekran veličine 2,0“ olakšava kadriranje fotografija i njihovo pregledanje. Opcija prikaza mreže pomaže pri pravljenju kompozicije, a opcija noćni prikaz poboljšava vidljivost ekrana u mraku. 

Režimi za snimanje i My Colors 
Možete da odaberete jedan od 13 režima za snimanje kako biste dobili savršenu fotografiju. Osam jednostavnih režima „ Special Scene“ pomažu da dobijete odlične rezultate u nezgodnim uslovima osvetljenja, a neki od njih su „ Foliage“ , „ Snow“ i „ Fireworks“ . Funkcija „ My Colors“ (Moje boje) omogućava primenu posebnih efekata boja u fotoaparatu na slike i video zapise, u realnom vremenu. 

Odlične fotografije u zatvorenom prostoru i noćne fotografije 
Postavka ISO 800 omogućava da snimate slike sa ispravnom ekspozicijom u zatvorenom prostoru ili u mračnom okruženju bez upotrebe blica. ISO 800 takođe omogućava snimanje sa većim brzinama zatvarača, što smanjuje rizik od pojave zamućenja na slikama. 

Video zapisi sa zvukom 
Snimajte video zapise VGA kvaliteta sa zvukom. Možete da ih pregledate na LCD ekranu fotoaparata ili da povežete fotoaparat sa televizorom ili računarom kako biste omogućili reprodukciju preko celog ekrana. 

Direktno štampanje 
Štampanje se obavlja skoro trenutno pomoću fotoaparata PowerShot A550. Povežite fotoaparat sa bilo koji štampačem koji je kompatibilan sa tehnologijom PictBridge, pa pritisnite taster Print/Share kako biste za nekoliko sekundi dobili otisak u boji. Povežite fotoaparat sa štampačem Canon SELPHY CP kako biste mogli da štampate fotografije za dokumenta i slike iz video zapisa. 

Praktičan izvor napajanja pomoću AA baterija 
PowerShot A550 napaja se pomoću jeftinih, široko dostupnih AA baterija, što omogućava da snimate bez prekida.

Obnovljen:

Cena: 20,00 EUR