Prodajem kuću u Bačkoj Palanci

Lokacija: Bačka Palanka (Srbija, Bačka Palanka)
Kvadratura: 130m2
Površina zemljišta: 4038m2
Ulica i broj: dr Radivoja Uvalića
Broj soba: 4 sobe
Spratnost: Prizemna
Stanje objekta: Starija gradnja
Grejanje: Etažno
Vlasništvo: Uknjižen

Dodatne informacije

Terasa, Parking, garaža, Podrum, ostava, Internet, Telefon, Satelitska, kablovska TV, Tavan

Tekst oglasa

Kuća je gradjena 70-ih godina. Prizemna, sa krovom na 4 vode. Sredjeno dvorište sa garažom i boksom za psa. Garaža ima kanal. Krov zaliven, moguće ga je dizati i graditi još jedan sprat, temelji su predvidjeni za to. Cela kuća je gradjena od pune cigle. Površina zemljišta je 4ara i 38 m2. Površina kuće je 130m2. Kuća je uknjižena. Vlasnik 1/1.

Kuća je održavana, renovirana. Pvc prozori, zastakljena trpezarija prema terasi, takodje pvc. Nova ulazna vrata od punog drveta. Tavan izolovan. Novi oluci. Nov dovod i odvod vode. Dovod struje do kuće ide pod zemljom. Uveden gas. Centralno grejanje na gas, protočni bojler i za kupatilo. U kuhinji takodje uradjen dovod gasa. Kablovska, internet, telefon. Novo električno digitalno brojilo.

Tri odvojene sobe, dnevna i trpezarija spojene, gledaju prema dvorištu, kuhinja, kupatilo, špajz, veliko predsoblje po sredini kuće, terasa. Podrum pod terasom od 12m2.

Potrebna su minimalna higijenska ulaganja (krečenje). Kupatilo jedino nije renovirano (svako voli da ga organizuje po svom ličnom nahodjenju).

Troškovi su zaista minimalni, u jeku grejne sezone, sve sa kuvanjem i toplom vodom, a pri tom bude sobna temperatura u kući.

Objavljen:

Cena: 45.000,00 EUR

Prodajem kuću u Bačkoj Palanci