VIKENDICA SA VOCNJAKOM I ARTERSKIM BUNAROM - FRUSKA GORA

Lokacija: Maradik (Srbija, Inđija)
Kvadratura: 260m2
Površina zemljišta: 30000m2
Ulica i broj: Fruska gora
Broj soba: 4 sobe
Spratnost: Jedan sprat
Stanje objekta: Starija gradnja
Grejanje: Kaljeva
Vlasništvo: Uknjižen

Dodatne informacije

Terasa, Garaža, Podrum, ostava, Internet, Telefon, Tavan, Pogled na planinu, U blizini gradskog prevoza

Tekst oglasa

Kuća-vikendica ima podrum-prizemlje.podkrovlje i pečenjaru sa otvorenom terasom (za ražanj i roštilj) cca157+ 35 m2.  Pomoćni objekat - garaža+pecara za rakiju cca 60 m2.

Okućnica ima 3 ha(5 jutara) ogradjeno žičanom ogradom  pod zasadom voća - kajsija,dunja, kruška, orah. Pogodno za vinograd. Nadmorska visina je 270 m sa prijatnom i zdravom klimom. 

Voda za piće i navodnjavanje je iz izgradjenog arterskog bunara na placu dobrog kvaliteta i dobrog kapaciteta (3 litre/sec sa dubine od 170 m. 

Put do imanja je asvaltiran.trofazna struja,kanalizacija,telefon,internet,grejanje-kaljava peć, dvorišnu rasvetu i kompletna pokrivenost alarmom. Imanje je registrovano kao poljoprivredno gazdinstvo i pogodno je za proizvodnju voća i groždja, za ugostiteljski i zabavni turizam - hotelijerstvo, lovni turizam, zabavni park... Vlasništo 1/1 sa sredjenom dokumentacijom. Gazdinstvo se nalazi u blizini starog puta Novi Sad - Beograd (20 km. od centra N.Sada i 40 od aerodroma Beograd) i u neposrednoj blizini poznatih fruškogorskih manastira (Krušedol, Grgeteg, Remeta....) 

Obnovljen:

Cena: 185.000,00 EUR