ŽANJICE- na prodaju kuća u izgradnji

Lokacija: Okolina (Crna Gora, Herceg Novi, Luštica)
Kvadratura: 125m2
Površina zemljišta: 301m2
Ulica i broj: Žanjice
Broj soba: 3 sobe
Spratnost: Prizemna
Stanje objekta: U izgradnji
Grejanje: Ostalo
Vlasništvo: Neuknjižen

Dodatne informacije

Terasa, Parking, garaža, Pogled na more

Tekst oglasa

Kuća u izgradnji se nalazi na 300m. iznad izletišta Žanjice na tkz.potezu „Velji kamen“-selo Marovići,uz objekat „Apartaments Čordarov3“ sa prelepim pogledom na more.

Kuća je građena u par faza, prva iskop brda i izgradnja temljnih radova kao i igradnja prizemnog dela. Druga faza izgradnje bila je 2011. godine, kada su izgrađene dve bisterne ukopane u kamenom tlu ukupne kubikaže 120m3 (50+70), kao i septička jama oko 20m3. Takođe, izgrađena je i ploča sa dve terase i sa temeljima iza na tkz. „mrtvom“ delu placa za izgradnju sprata.

Prizemni deo bjekta je izgrađen, tako da je ulaz poseban sa hodnikom i stepeništem za spratni deo i nadalje za veću spratnost. Izgrađeni deo bjekata je tako konceptiran da se može koristiti kao poslovni prostor za 3 lokala, visina prostorija je 3m. (crtež br.1 izvedenog stanja-slede prepravke za mokre čvorove i lokala po želji kupca).

Ukupna površina neto KORISNOG PROSTORA, i to bez ulazno-stepenisnog dela je 104m2, a sa ulazom i stepeništem, prizemlje je ukupne površine 124,88m2. (125m2).

Prilikom izgradnje, izveden je temeljni uzemljivač za zaštitu od atmosferskog pražnjenja.

Raspoloživi prostor za izgradnju sprata je u površini od 220m2 korisnog prostora, a spoljni gabarit objekta je oko 260m2. (idejni crteži br. 2, 3 i 4, kao i predviđen izgled kompletnog objekta, izrađeni su u 3DH Architect).

Posedujem sve fotografije od momenta početka izgradnje (temeljne armature, stope za noseće stubove, način izgradnje bisterni, armiranje terasa, ploče i dr.) a sve u cilju dokaza da je objekat građen kvalitetno i da može podneti izgradnju više spratova.

Na slobodnom prostoru ispred objekta mogu se parkirati oko 5 automobila.

Priključak za struju je preko puta glavne ulice na udaljenosti oko 10m. gde se nalazi distributivni kablovski priključni orman. Od glavnog silaznog puta prema plaži Žanjice, objekat je udaljen na oko 7m.

Na zahtev kupca, šaljem dopunske fotografije i svu dokumentaciju koju posedujem, tj. da sam vlasnik parcele i dr.dokumentaciju.

Ulica je „slepa“, 4 placa su u liniji od glavnog puta (prodaje se drugi plac u liniji vidi Google mapu satelitte)  

Fotografije su originalne. 

e-mail: ginin1950@gmail.com

   

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Obnovljen:

Cena: 90.000,00 EUR